Το αλμπουμ-μεγαθήριο που άκουσα κ δν μ έκανε καθόλου εντύπωση

Εγώ πάνω απ’ όλα είμαι grinder,αλλά ποτέ δεν μ’άρεσαν τα εξής

Repulsion - Horrified
Nasum - Inhale/Exhale
Napalm Death - Scum
Brutal Truth - Extreme Conditions Demand Extreme Responses
Gadget - Remote
Rotten Sound - Exit
Phobia - Grind Your Fucking Head In

Ειδικά τα τέσσερα πρώτα είναι περιττά στο είδος,έπρεπε να είχανε αποσυρθεί από παντού μαζί με Reign In Blood,Slaughter Of The Soul και γιατί όχι και το Highway To Hell.

εννοειται οτι γενικα στο θεμα της μουσικης προτιμισης,ακομη και τα ιδια γουστα μπορει να διαφερουν.
Δεν απαξιωνω ομως καμια μπαντα λογω της αλλαγης ή της φυγης ενος μελους.Αν πραγματικα ισχυε κατι τετοιο,τοτε θα ειχα απαξιωσει και τους Σαμπαθ με τον Οζζυ στα technical ecstasy & never say die.
Οποτε μαλλον κατι αλλο θα ηταν.
Ισως το οτι στην μετεπειτα εποχη ολο και κατι θυμιζαν απο την υπολοιπη σκηνη (ισως αμυδρα Maiden στο κομματι για το οποιο γινεται λογος ή γενικα ειχε μια “μεταλλικη 80ιλα”!).
Οπως και να εχει,οσο και να μην το αναγνωριζουν οι οπαδοι της Dio εποχης, ελαχιστα κομματια ειχαν τη Βαρβατο-doom-ιλα που τους εκανε γνωστους στην πρωτη περιοδο και εμελλε να ηταν και ο trademark ηχος τους.
Δεν τους απαξιωνω (ειπα…ηταν και ΚΑΛΟΙ και ΧΡΥΣΟΙ!:p).
Το γεγονος οτι υπερισχυε το στοιχειο του τραγουδιστη αρκετα εναντι της μπαντας (και καθως ειχε γινει ξανα στο παρελθον κατι αναλογο με τον ιδιο στους Rainbow)με εκανε να μην τους βλεπω σαν το συνολο που ειχα συνηθισει, ΑΣΧΕΤΑ με την οποια μουσικη κατευθυνση!
Και ναι, εφοσον μιλαμε για προτιμησεις,εννοειται οτι δεν τους ακουω.:stuck_out_tongue:

welcome back Nasum :slight_smile:

@bleeding

θελω συντομη δηλωση σου για τη προσπαθεια μερους του φορουμ να μην εκλεγεις mr rocking.gr

πανε να σε φιμωσουν αλλα[SIZE=“4”] η δημοκρατια θα νικησει[/SIZE] :stuck_out_tongue:

Ε, αυτό :!:

Λοιπόν…Θα κάνουμε ένα πείραμα.Αφαιρούμε από τη δισκογραφία Sabbath το Heaven And Hell, οκ πλήγμα αλλά θα το ξεπεράσουμε. Αφαιρούμε τώρα το Master Of Reality…όχι και τόσο καλά καθώς αφαιρούμε τον πιο heavy δίσκο των sabbath που επηρρέασε τους άπαντες . Ronnie James Dio go home!!!

Ετσι μπραβο
ο καθενας να λεει τη βλακειαρα του για να γελαμε οι υπολοιποι

εγώ λέω να κάνουμε ένα άλλο πείραμα:

:stuck_out_tongue:

Ας το συνεχίσουμε εκεί που πρέπει και όπως του αρμόζει (ψηφίζοντας Σάμπαθ με Όζυ δηλαδή!)

http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?p=733319#post733319

χιουμορ κανει προφανως!

thanks για την πληροφορια
αλλα nasum παρακαλω πολυ να μην επαναληφθει, γιατι δεν το χω σε τιποτα να σε κανω σαπουνι

κοιτα να δεις που τον ξερεις, ο Βασιλης ειναι ρε σοβαρεψου, WarDanceR/^MorTreD^ απο #grindcore, θυμασαι;

ατιμο IRC, εχεις καταστρεψει κοσμο :stuck_out_tongue:

οχι, τα καλυτερα παιδια εχει!

Χεχ, I know, αλλα τα ξενυχτια που εχει προκαλεσει και οι χαμενες “φοιτητο-ωρες” !
Το 'χω κοψει μαχαιρι, και ειμαι “καθαρος” πλεον :lol::stuck_out_tongue:

Πάμε να το συνεχίσουμε στο [SIZE=“7”]Ozzy [/SIZE]vs [SIZE=“1”]Dio [/SIZE]:stuck_out_tongue:

Eπίσης το Revolver. Όχι φυσικά ότι δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση. Απλά δεν τρελαίνομαι τόσο όσο λέει ο θρύλος ότι πρέπει. Εντάξει Eleanor Rigby και Τοmorrow Never Knows είναι θεμέλιοι λίθοι της ροκ και επίσης και άλλα κομμάτια μου αρέσουν πολύ όπως π.χ. το And Your Bird Can Sing ή το For No One αλλά μερικά με ξενερώνουν όπως το Yellow Submarine, Here there and Everywhere κτλ. Προτιμώ με τα χίλια τα επόμενα 3 album τους…

:frowning: To καλύτερό τους κατά την ταπεινή μου…

ΒΑCK IN BLACK…

Δεν θα πω οτι δεν μου εκανε καθολου την εντυπωση που ισως “θα επρεπε”, γιατι μου εκανε…
απλα το θεωρω “δευτερο” καθως κυκλοφορησε μετα το Highway και μου αρεσουν μονο τα μισα κομματια (περα απο το γεγονος οτι και σε οσα μου αρεσουν, λειπουν και οι στιχαρες που γραφανε παλια).

ωχ ωχ ωχ ποιος τους ακουει τωρα

ετοιμασου ηδη βλεπω τον crabsody να ερχεται απο απενανι με το ιαπωνικο σπαθι :stuck_out_tongue: