Εγω βλεπω οτι αναφερομαι πολυ συγκεκριμενα σε τουλαχιστον 7 λαθος χειρισμους/τακτικες του ΚΚΕ κατα τη γνωμη μου και ζηταω αν μπορεις να δικαιολογησεις ή να υπερασπιστεις απο τη δικια σου μερια τις αληθειες, μερικων εστω, απο αυτα τα γεγονοτα.
Επισης, το να αναφερεις οτι αυτα που λεω ειναι απο τη μερια της αστικης σκοπιας ειναι γελοιο, μιας και για τη δικτατορια Σταλιν και για τα γεγονοτα της Ελλαδας του '40, εχουν μιλησει ατομα που τα εχουν ζησει εκ των εσω και μαλιστα ως συνοδοιποροι του κομματος σου.
Με την ιδια λογικη μπορω ανετα να σε κατηγορησω οτι οτιδηποτε και αν πεις ειναι απο την πλευρα του κομματος σου αρα απολυτα μεροληπτικο και επιτηδες διαστρεβλωμενο.
Οσο απαξιεις και αποφευγεις την ανταλλαγη επιχειρηματων, τοσο και εγω θα σου αντιγυριζω ειρωνεια και κυνισμο. Δραση-αντιδραση.
Αλλωστε οπως σου ειπα και στην αρχη της κουβεντας μας, ο μονος λογος που ξεκινησα αυτον τον ‘‘οχετο’’ ειναι πραγματικα μηπως και παρω καμια στοιχειωδως λογικη και αληθοφανη απαντηση, ωστε να ανεβει το ΚΚΕ και οι ακολουθοι του στα ματια και την εκτιμηση μου. Οσο και να μην το πιστευεις αυτο που σου λεω… Μιας και αυτο το ‘‘μενος’’ εναντιον σας που βλεπεις οτι εχω δεν προηλθε απλα γιατι ξυπνησα στραβα ενα πρωι, αλλα εσεις οι ιδιοι το καλλιεργησατε με τη σταση και τις πρακτικες σας απο τοτε ακομη που ημουν ‘‘πολιτικος φιλος’’ σας.