Μου τη σπάει

ενταξει ο βεντερ μπορει να το εθεσε καπως υπερβολικα αλλα ειναι αληθεια…
μπορει να μν σας εχει τυχει και να μν το καταλαβαινετε…να δειτε τι ωραια ειναι…

μπορω να σου πω σε dt 3 πολυ πιο αηδιαστικα

σου γαμαει την γκομενα

σεξ με την μητερα σου

τριο με γκομενα κ μανα

δεν θες κ 4ο…πιστεψε με 8)

οοοοοοοοοοοοκκκκκκκκκκκκκκκκ…

οοοοκκκκ…χαχαχχα…μου εφτιαξες την βραδια ομολογω

cheers:drunk:

και δεν ειμαι καθολου καλα αληθεια…:wink:

Πωπω εννοείται πως υπερέβαλα. Ή βασικά το έθεσα σε ρεαλιστικά επίπεδα.
Επίσης αυτός ο ρονγκ τι ρόλο βαράει, πολύ σνομπαρικα έχει χωθεί στο φορουμ. Απ΄την πρώτη στιγμή που δα το άβατάρ του ήθελα να τον βαρέσω

αντε τραβα να γελασεις με κανενα ανεκδοτο επιπεδου νηπιαγωγειου που θα με βαρεσεις κι ολας

Τον πατέρα εννοούσες;

Γαμώτο υπάρχει μία ταινία που πάει κάπως έτσι, αλλά δεν τη θυμάμαι καθόλου!

Κρίμα. :frowning:

Στο 4ο πηδαει και εσενα:lol:

Στο θεμα Spitogatus Munodulus,ο φιλος μου εκοβε τις προβες στη μεση για να δει τη γκομενα.Ποιες προβες δηλαδη στο κινητο ηταν.

πάντως και τα τρία σκηνικά του awake υποπεριπτώσεις του “ο φίλος μου με γράφει για τη γκόμενα” είναι :P.

:stuck_out_tongue: δεν μπορώ να αποφασίσω αν είναι χειρότερη ράτσα απ’τον mamakus mamakus.

το “Θεώρημα” του Παζολίνι πρέπει να λες.

και συμφωνώ, είναι απαίσιο να σε γράφει φίλος για τη γκόμενα. ειδικά όταν οι φίλοι είναι άντρας-γυναίκα, πέφτει ΤΟ γράψιμο, ε.

τι ανωμαλαρα πουσαι ρε ολμαιτυ !!! οπου βιτσιο,βρωμα κ αναωμαλια πρωτη στη σειρα 8)

(4ο δεν ειχα σκεφτει κατι - αλλα θα μπορουσε ναναι το 3ο σκηνικο με σενα να παιρνεις ματι 8O8O8O )

αστε ρε τον ανθρωπο να χαρει λιγο σεξ…κ εγω ειχα κολλητο που στα 17 τα εφτιαξε με μια μαλακισμενη πουτανα κ γαμευσε (σικ!) για 1η φορα κ κολλησε για 3 χρονια τον χασαμε

κ τι να πεις στον αλλον πουναι λαμαρινα ? αδερφε , η γκομενα σου ειναι πουτανα ? δεν το λες

(μετα απο χρονια εμαθε οτι η γκομενα ειχε πηδηξει 4 κολλητους του κ ξεκολλησε :stuck_out_tongue: )

(τωρα ειναι παντρεμενη με εναν πρωην κολλητο του :roll: )

το ελληνικό πρωτάθλημα…

:bow2: :bow2:

This thread’s gone to heaven!

όχι, εκεί πήρε και τον γιο. μόνο η υπηρέτρια τι γλύτωσε, αλλά ψιλοσάλεψε κι αυτή :P.

ΜΟΥ ΤΗ ΣΠΑΝΕ ΟΛΟΙ!!! :evil:

εισαι η αδερφη ψυχη του wrong.

κανονιστε να βρεθειτε για καφε ασαπ.

Μου τη σπανε οι αδερφες ψυχες! :lol:

αχ τι βλακειες λεει παλι ο awake. συμπαθω καποιους ανθρωπους. για παραδειγμα τον shaman