Μουσικές Μπουρδολογίες

Επειδή πια τα περισσότερα έχουν ηλεκτρονικό είπα να το ξεκινήσω γιατί ξ ε χ ν ά ω γμτ και ανκάλυψα ότι μπερδεύομαι και με τα παλιά τι μαλακία !!

1 Like

Και τελικα ερχεται η δικαιωση του αδερφου @I_love_metal - εισαι πολυ μπροστα δικε μου.

1 Like

Μάλλον οφφ τόπικ αλλά δεν βρήκα καλύτερο τόπικ :smiling_face_with_tear:

Χθες εκεί που ήμασταν έπαιζε ένα κομμάτι -μάλλον- ραπ, με τη μουσική του Ederlezi. Βαριόμουν να βγάλω κινητό, λέω σε έναν φίλο βάλε σαζάμ, έβαλε, το βρήκα, κάτι burying words, burning words, όχι ένα buried words που βρήκα, ΚΑΤΙ, δεν το θυμάμαι τώρα, δεν φταίνε οι εικοσιδώδεκα μπύρες, δεν μπορώ να το βρω, ψάχνω ΩΡΑ, χελπ :sob:

1 Like

N A I :sob: :sob: :sob: :sob:

ευχαριστώ :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:

Να και το θρεντ

Το τραγούδι δεν το ήξερα παρεμπιπτόντως. Το βρήκα αμέσως με το whosampled.com

Πολύ χρήσιμο και το tunefind όταν θες να βρεις κάτι που άκουσες σε μια σειρά ή ταινία

Το shazam κρατάει και ιστορικό, μπορούσες να ρωτήσεις τον φίλο σου :stuck_out_tongue:

1 Like

Δεν νιώθω καθόλου άχρηστος.

Δουλεύει μέχρι το βράδυ και είπα να μην ενοχλήσω και έπρεπε να το βρω ψιλο-άμεσα το κομμάτι και γενικά ένα ΦΕΗΛ όλη η φάση εδώ και ώρα, ευχαριστώ πολύ, με έσωσες :sob:

Το πρώτο ederlezi που βγάζει
Boban Markovic

ti malakia einai ayth

1 Like

:rofl: :rofl: :rofl: δωρικός :rofl: :rofl: :rofl:

1 Like

Θυμίζω :smiling_face_with_tear:

1 Like

Ιδια στιγμιαια αντιδραση ειχε το 99,9% ολων οσων πρωτοακουσαν stanger. Το υπολοιπο 0,1% καπου βρηκε καλες ιδεες

Κανεις τεραστιο λαθος στο συγκεκριμενο. Σιγα μην η στιγμιαια αντιδραση ηταν οτι ο νεος δισκος των Metallica ειναι μαλακια, η στιγμιαια αντιδραση η δικη μου τουλαχιστον ειναι οτι ειχα προσπαθησει πολυ να μου αρεσει αυτο που ακουγα. Μετα απο δεκαδες ακροασεις, αποφασισα οτι δε μου αρεσει και οτι ειναι κουραδα.

2 Likes

Τώρα εχεις ωριμασει, θα το καταλαβαινες κατευθειαν θαρρώ.

Εγραψα στο τι μουσική ακουτε οτι θα ηθελα να επαιζαν μαζι ο Slash με τον Chris Oliva γιατι πιστευω οτι εχουν κοινα στο πέξιμο τους.

Γιαυτο τι εχετε να πειτε αν γινοταν;

[visible confusion]

1 Like

Crazy shit.

2 Likes

Όχι δεν το έβαλα σε λάθος thread. Mike και Rich σχολιάζουν ονόματα metal συγκροτημάτων για 26 λεπτά, κυρίως death/black και σπάνε πλάκα επειδή έτσι (κανείς τους δεν ακούει αυτή την μουσική)

Μαλάκες, θα πεθάνω απ’ τα γέλια. Στο Metal Archives, όταν ανοίγεις τη σελίδα ενός συγκροτήματος, στη γραμμή πάνω στο url (δεν ξέρω πώς λέγεται κανονικά) έχει στο τέλος κι έναν αριθμό που αλλάζει ανάλογα με το πότε “μπήκε” το κάθε συγκρότημα. Π.χ. οι Amorphis που ήταν το πρώτο συγκρότημα που μπήκε έχουν το 1 στο τέλος κ.ο.κ.: (https: //www.metal-archives.com/bands/Amorphis/1)

Ε, οι Burzum, ρε μαλάκα έχουν το 88: https: //www.metal-archives.com/bands/Burzum/88. Το 88, ρε μαλάκα, που είναι το κλασικό ναζιστικό σύμβολο λόγω του 8ου γράμματος της αλφαβήτας, h, που συμβολίζει το Heil Hitler. Δηλαδή δεν παίζει, πρέπει απλά να μας κάνουν πλάκα οι τύποι απ’ το site.

5 Likes

Ταιριαστό :bangbang: