συμφωνω οτι θελει να πουλησει τρελλα…αλλα, αλλο αυτο και αλλο να λειτουργεις προς το συμφερον της ομαδος…βεβαια το συμφερον ειναι και λιγο υποκειμενικο…
αλλα να κανει δηλωσεις <δεν τον πουλαω ουτε με 18 ουτε με 100εκ>ειναι λιγο ατυχες…παντως σιγουρα λειτουργει και κατω απο το βαρος της απωλειας του κυπελλου…
O Σκόρδας ανανέωσε τους καλύτερούς μας παίκτες και βροντοφώναξε ότι ο ¶ρης είναι μεγάλη ομάδα και καμία ομάδα του ΠΟΚ δεν μπορεί να πάρει όποιον παίκτη/προπονητή του θέλει.
Είτε το έκανε για λαϊκισμό είτε όχι, εγώ γουστάρω 8)
Να το εκμεταλευτει πως…Για να βγαλει φράγκα και να τα κανει τι…?Να βρει καλύτερο προπονητη και καλύτερους παικτες.Γιατί να μην κρατήσει τους καλούς που έχει…?Αν είναι να φτιάξει ο ¶ρης ομάδα μόνο και μόνο για να την μοσχοπουλήσει αργότερα τότε τι ασχολούμαστε?
Όχι φίλε ο Άρης δεν έκανε την ομάδα αυτή με κανενός τα λεφτά!και αν δεχόταν θα ήταν μεγάλη ήττα ακόμα και με 1,5 εκ. γιατί προσπαθείς να χτίσεις ομάδα, έχεις κανονίσει προετοιμασία και ο συγκεκριμένος προπονητής ξέρει καλά την ομάδα επειδή δούλεψε μια χρονιά με αυτούς τους παίχτες.Είναι λοιπόν θέμα επαγγελματισμού.
O Λεμονής είναι όντως πάρα πολύ καλός προπονητής, αλλά και υποτακτικός του Κόκκαλη μέχρι το μεδούλι. Εγώ δεν θα ρίσκαρα να τον προσλάβω για να χτίσει μία ομάδα και ξαφνικά στο πρώτο σφύριγμα του Σωκράτη να με παρατήσει στα κρύα του λουτρού. Δεν ξεχνώ, δεν συγχωρώ πως έφυγε από την Ξάνθη.
Την επιθυμία του να παραμείνει στον Άρη και να ολοκληρώσει το έργο του εξέφρασε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Ο Σέρβος τεχνικός, επίσης, τόνισε πως ουδέποτε επεδίωξε να του γίνει πρόταση από τον Παναθηναϊκό
Ο προπονητής του Άρη έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Για όλη αυτήν την κατάσταση που δημιουργήθηκε θέλω να διευκρινίσω τα εξής:
Εχω συμβόλαιο με την ομάδα μου και το σέβομαι. Στον Αρη όλο αυτό το χρονικό διάστημα έκανα τη δουλειά μου όσο μπορούσα καλύτερα και αυτό σκοπεύω και θέλω να συνεχίσω να κάνω. Γιατί πιστεύω στην ομάδα και θέλω να ολοκληρώσω το έργο μου.
Θα πρέπει να γίνει ξεκάθαρο ότι δεν επιδίωξα να μου γίνει πρόταση, αλλά όταν μου έγινε από τον Παναθηναϊκό θεώρησα σωστό να μιλήσω με τον κ. Βαρδινογιάννη και να του εξηγήσω πως έχει η κατάσταση.
Θέλω να μείνω στον Άρη και να τιμήσω το συμβόλαιό μου και να εκπληρώσουμε όλους μας τους στόχους με την ομάδα μας». .
Ο Ντουσαν λοιπον μενει στον ΑΡΗ,τουλαχιστον τηρησε αυτα που ειχε πει και δεν την εκανε οπως αλλες φορες…
Aυτο θα γραψουνε:“Φταίμε κι εμείς, φταίτε κι εσείς,ναι, φταίνε κι οι άλλοι.Φταίμε κι εμείς, φταίτε κι εσείς,ναι,φταίει κι ο Χατζηπετρής.”!!!
Γιατι ακομα και απο εδω μεσα, μερικοι τον ειχανε κλεισμενο για τον βαζελο. Δεν λεω πλακα εχει, αλλα εγω προτιμω πιο κλασσικα οπως η κοκκινοσκουφιτσα, ο λυκος και τα 3 γουρουνακια κτλ.
Εχω αρχισει να εκνευριζομαι ε.Καθε μερα “Πολυ κοντα σε επιθετικο,πολυ κοντα σε χαφ,σχεδον κλεισμενος παιχταρας,ο Αρης εχει συμφωνησει με 5 παιχτες και θα ανακοινωθουν συντομα” και μας πρηξατε τα @@.
Ανακοινωστε κατι να μας τα ξεφουσκωσετε.Αντε.
Την καθυστερηση και τα παραμυθια τα καταλαβαινω μονο αν εχουν συμφωνησει να πουλησουν εξω Αβρααμ με πολλα λεφτα,για να κηνυγησουν ακριβες περιπτωσεις.
Αυριο λογικα θα ανακοινωθει και τι θα γινει τελικα με τον Αβρααμ.
“Ο Πιετρ Βλόνταρτσικ είναι ο πρώτος παίκτης που έρχεται για τον Άρη. Ο Πολωνός επιθετικός, 31 ετών, έρχεται αύριο το απόγευμα στην Θεσσαλονίκη, καθώς έχει ήδη συμφωνήσει με τους “κίτρινους”. Ο Βλόνταρτσικ αγωνίστηκε σε πολλές Πολωνικές ομάδες, ενώ φέτος έπαιξε στην Ζαγκλέμπιε. Παράλληλα ο κ. Σκόρδας τόνισε ότι οι διαπραγματεύσεις με Αργεντίνο μέσο βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο ενώ σε ότι αφορά τον Γάλλο αμυντικό Ρομπέρζ, ο Άρης αναμένεται να ανακοινώσει και επισήμως την απόκτηση του.”
H Zαγκλέμπιε φέτος βγήκε πρωταθλήτρια Πολωνίας, ο Βλόνταρσικ έχει κάποιες συμμετοχές με εθνική Πολωνίας,
είχε περάσει μισή σεζόν από Οσέρ, όταν η Οσέρ ήταν στα καλά της και η παλιά του ομάδα ήταν η Λέγκια, επίσης στα (για τα πολωνικά δεδομένα) καλά της. Δε νομίζω να είναι και άσχημη μεταγγραφή…