Κουτί Παραπόνων

Oι “χρήστες” Moderator και Administrator μπαίνουν μόνο όταν πρόκειται να δώσουν πόντους και να βγάλουν ανακοινώσεις? Εγώ σε ποιόν απευθύνομαι για το τελείως κουφό infraction που έφαγα, για download links? (που φυσικά δεν υπήρχε κανένα quote στο infraction με τα επίμαχα ποστς, ίσως γιατί ΔΕΝ ΕΔΩΣΑ ΠΟΤΕ ΛΙΝΚΣ.)

Rapidshare link στο προφιλ της deadmemories βλεπω εγω.
To οποιο το εσβησε ο Moderator.

well fuck, η deadmemories προφανώς έπρεπε να σβήσει το λινκ, μετά τη χρησιμοποίησή του, και προφανώς να μη το κάνει approve, για να μη φαίνεται σε όλους :expressionless: ούτε καν το θυμόμουν αυτό.

παρόλαυτα, είναι link χωρίς official υλικό, άρα δεν είναι παράνομο, πρώταπολα, και δεύτερον, δεν ΕΠΕΜΕΙΝΑ στο ποστάρισμά του, όπως έλεγε το infraction. απλά το πόσταρα εκεί γιατί είχα γεμάτο inbox, (και κατά συνέπεια, και σταλμένα) και υπέθεσα ότι δε θα το έκανε approve.

Το ποσταρες και το εσβησε ο Moderator.
Πιο πριν δεν μπορω να ξερω αν ηταν approved ή οχι.
Εξηγησε μου ομως πως ενα ανθολοτζι με copyrighted τραγουδια μιας μπαντας
δεν ειναι παρανομο ?

ανθόλοτζι δε κάνω εγώ :stuck_out_tongue:

αυτού του είδους τα “best of” δεν είναι παράνομα. έτσι ξέρω, έτσι μου 'πανε, τα βλέπω σε διάφορα άλλα φορουμς, που απαγορεύονται τα λινκς, αλλά αυτά τα αφήνουν.

btw, αν δεν ήταν approved, δε βλέπω κανένα σοβαρό πρόβλημα. να ψάχνετε και τα πμ μας άμα είναι, μπας και περιέχουν λινκς.

Sorry που πετάγομαι, αλλά θα ήθελα να μοιραστώ δυο σκέψεις…

Τελευταία, βλέπω ένα μεγάλο κυνήγι από μέρους των mods για τυχόν ποσταρίσματα με links για κατέβασμα. Βασικά όχι μόνο γι’ αυτό (που εντάξει είναι απόλυτα λογικό) ,αλλά και για οποιαδήποτε αναφορά σε links και blogs, με αποτέλεσμα πολλοί να καταφεύγουν σε γραφικές εκφράσεις του τύπου “στην τουρκία”,“α3ροφλοτ”,“στο βάλτο” κλπ. :stuck_out_tongue:
Δηλαδή o.k αλλά εδώ οι άλλοι (Metallica :roll:) θα κυκλοφορήσουν EP με bootlegs από οπαδούς και θα μας το πουλήσουν κιόλας!
Θέλω να πω ας μην είστε τόσο απόλυτοι και αυστηροί.
Εντάξει δηλαδή δεν θα σας κυνηγήσει και κανας Ulrich για παράνομη διακίνηση υλικού (σα drug dealing ακούστηκε αυτό…) !

Από τους κανόνες που βλέπω μόνο αυτό ισχύει :

“12. Απαγορεύεται ρητά να δίνονται links για download σε επίσημες κυκλοφορίες και η εν γένει μεταφορά/αναδημοσίευση υλικού χωρίς αναφορά της πηγής του.”

Έχει δηλαδή ένα δίκιο ο σαμάνος και από όσα λέει μήπως ήταν λίγο ακραίο το να φάει πόντο?

Στο τέλος θα απαγορευτούν και τα youtube links με τα οποία “τρέχει” μεγάλο μέλος του forum. Παράνομα είναι κι αυτά? [-X

Φιλικά πάντα

σβηστε ρε τον ποντο απο τον σαμαν…εχετε ξεφυγει τελειως με τα μπαν κ τους ποντους

σαμν ποσους ποντους θες ακομα για μπαν :stuck_out_tongue: ?

ρε δε με πειράζει το ban, ειρωνεύομαι συχνά και τέτοια και αξίζω κάνα δυο πόντους που και που, δε με πειράζει

αλλά αυτό ήταν λίγο κουλό!

2 έχω πλέον, και καμιά 10αριά ληγμένους

2-10 ? καλα εισαι μην μιλας σε παει 5-1 ουτε ΓΕΕΘΑ να σουν

εγω πουμαι 3-2 τι να πω εμπλοκη φουλ παραμεθοριος λεμε :stuck_out_tongue:

Σάμαν κόψε τα ληγμένα ρε! :stuck_out_tongue:

@ dude & deadmories
Δυστυχώς παιδιά, αυτό δε γίνεται. Για πλήθος λόγων, που αφορούν και το υπόλοιπο site, ο server για το φόρουμ μόνο δε μπορεί να πέσει. Όσοι δε την παλεύουν με τις σελίδες των τελευταίων δοκιμών, μπορούν να δοκιμάσουν να μπουν στο φόρουμ ξανά σε μία εβδομάδα για παράδειγμα (δε διαφέρει ιδιαίτερα με τη τωρινή σας πρόταση, απλά θα έχετε να διαβάσετε περισσότερα αδιάβαστα ποστς).

Ο admin δε χρειάζεται νομίζω να απαντήσει για αυτό το θέμα. Αυτός που έγραψε το κείμενο για το server, ας αφοσιωθεί σε αυτό που του έχει ζητηθεί. Το ξέρει καλύτερα από όλους μας, μιας και το έχει σπουδάσει, και τον εμπιστευόμαστε όλοι μας τυφλά. 1000 likes στο facebook πήρε μία μόνο είδηση της κεντρικής, μέσα σε 36 ώρες. Το site μεγαλώνει με τεράστιους ρυθμούς και χαιρόμαστε για αυτό και αυτό που προσπαθούμε όλοι είναι να συνεχίσουμε να παρέχουμε την ίδια ποιότητα ενημέρωσης και με όσο το δυνατόν πιο ισχυρό server.

ή και όχι. όπως και να χει, μπορεί να “πέσει”. τέσπα, your call. απλά, υπάρχουν και τρόλευ.

Δικό μου λάθος αυτό. Είναι κρίμα να φάει πόντο ο shaman. Ρίξτε τον σε μένα. Εξάλλου εγώ του είπα να μου το στείλει.

λολ όχι ρε, ούτε καν.
αλλά αν το έκανες αππρουβ, θα σε μαστιγώσω. με το εμότικον μαστίγωμα.

sign-:oops: ας αυτομαστιγωθώ τότε

Ο angmar μου κλέβει το avatar.

:stuck_out_tongue:

  1. Δημιουργήθηκε νέο thread για το θέμα των links: http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?goto=newpost&t=17743
    Παρακαλώ όμως να μη σπαμάρουμε.

  2. Ως απάντηση στα παραπάνω δίνω το ακόλουθο link: http://www.google.gr/search?q=site%3Arocking.gr+zz+top+rapidshare&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a
    Δείτε το τελευταίο (4o) result. Σε περίπτωση που πάρει “χαμπάρι” η Google την αλλαγή και το κατεβάσει, έχω κρατήσει και screenshot για τους δύσπιστους. Πιστεύω πως γίνεται πλέον πιο κατανοητό ΓΙΑΤΙ κρατάμε αυστηρή στάση σχετικά με τα links.

Μέσα στο 2010 μόνο έχουμε δεχτεί 2 φορές προειδοποιήσεις για υλικό που προστατεύεται και βρίσκεται στο forum χωρίς έγκριση. Η μία εξ αυτών μάλιστα αφορούσε φωτογραφία (κι όμως, ακόμα κι αυτές προστατεύονται), την οποία ζήτησαν να αφαιρέσουμε άμεσα.

Ακόμα κι αν δε σας ενδιαφέρει καθόλου το που μπορεί να μπλέξουμε εμείς ως rocking, θα έπρεπε να σας ενδιαφέρει το να μη μπλέξετε εσείς. Χωρίς καμία δόση υπερβολής ή δράματος.

PS: Για να το βγάζει ως result η Google το επίμαχο link, σημαίνει πως ήταν approved το μήνυμα στο profile της deadmemories.

μου σβήσατε κάποιο ποστ ή είναι ιδέα μου? κι αν ναι, γιατί? θενξ.

Γιατί απαγορεύεται το χιούμορ σε αυτό το φόρουμ φίλε dude, να γιατί.

yet here we are dear watson