Kreator - Extreme Aggressions: Γιατί ακόμα και η μάνα που ξέρει πόσο διαρκεί το κόψιμο στο Betrayer. Γιατί ακόμα και τώρα θυμάμαι αυτό που μου είπε ο φίλος μου, όταν μου έβαλε να ακούσω πρώτη για πρωτή φορά το Some Pain Will Last: “Μαλάκα ανακάλυψα μια ακόμα πιο γαμάτη μπάντα από τους Sepultura”.
Γενιά του Χάους - S/T και Ρέκβιεμ: Γιατί θυμάμαι σαν χθες όλη την παρέα μου στο χωριό πιτσιρικάδες στο χωριό να τραγουδάει το Στίγμα μέσα στην νύχτα. Επίσης ήταν το πρώτο cd που απέκτησα όταν βγήκαν τα cd-r. Δεν θυμάμαι που έχω βάλει τις κασσέτες ρε γμτ
GBH - Oh No, it’s GBH Again και Sex Pistols - Never Mind The Bollocks: Από τις πρώτες γνωριμίες μου με την ροκ γενικά, την συγκεκριμένη κασσέτα μου την είχε γράψει ο κατά 15 έτη μεγαλύτερος ξαδερφός μου, πανκ ροκάς στα 80’s. Ο συγκεκριμένος δεν μου κόλλησε μόνο το μικρόβιο με την μουσική αλλά και με τα Μαθηματικά.
Τhe Exploited - Punks Not Dead: Μίας και είχα ήδη κολλήσει το μικρόβιο με το πανκ, λίγα χρόνια αργότερα έγραψα την συγκεκριμένη κασσέτα, η οποία είχε εγκατασταθεί μονιμα στο κασσετόφωνό μου για αρκετό καιρό. Τώρα που το βλέπω είχα και για “συμπλήρωμα” το Τhe Battle Rages On των Deep Purple.
Συλλογή με πρόσφατες (τότε) κυκλοφορίες στον χώρο του Black.: Πρέπει να ήταν κάπου 94 - 95 όταν απέκτησα μία κασσέτα με την τρέλλα της εποχής, Unholy Black Metal.
Sodom - Αgent Orange μαζί με Celtic Frost - To Mega Therion: Από τις πρώτες κασσέτες μου επίσης, τα πρώτα κοπανήματα μόνος στο δωμάτιο κ έτσι.
Whiplash - Power and Pain και Judas Priest - Sad Wings Of Destiny: Όταν άρχιζα να βάζω και λίγο νερό στο κρασί μου και να γνωρίζω την ποιότητα! (Το λέω για το B Side έτσι? )
Συλλογή με ελληνικά συγκροτήματα και κάτι ξέμπαρκα. Η πρώτη μου επαφή με τον ελληνικό χώρο, πορώθηκα τόσο πολύ που μετά πήγα και αγόρασα την Διατάραξη Κοινής Ησυχίας. Η συγκεκριμένη κασσέτα είχε κάποια κομμάτια από ένα live στο Αγρίνιο των ΓΤΧ και Αδιέξοδο toy 84, και ντρεπόμουν που άκουγα να βρίζουν τους μπάτσους.
Panx Romana - Σπάσε την Γραμμή Ε γιατί όλο και κάπου είχα αφιερώσει το Birdy. Ε και γιατί όλοι πηγαμε Γυμνάσιο να ουμ.