Ο δίσκος με τις περισσότερες αναμνήσεις

Παρομοίως.

Επίσης:

Eiffel 65
- Europop: O πρώτος δίσκος που αγόρασα. Που με έμπασε στη μουσική γενικότερα. Την ίδια στιγμή ο αδερφός μου αγόραζε το Fighting The World των Manowar. Που να ήξερα οτι μετά από 6 μήνες περίπου θα αντιστρέφονταν οι ρόλοι:p

Stratovarius
- Forever: Πριν ένα ή δύο χρόνια, σε ένα ορεινό χωριό της Αρκαδίας. Έγινε το απόλυτο soundtrack της περιοχής. Στο mp3 ήταν στο repeat συνέχεια.

Γι’ αυτό το γραψα και πρώτο. Κάθε πρωι αν δεν άκουγα Ghost of the Navigator από Rock in Rio δεν πήγαινα σχολείο

Εμείς παίρναμε discman και ηχειάκια, μαζευόμασταν πίσω από το προαύλιο και λιώναμε τα Wicker Man, Out Of The Silent Planet και Thin Line Between Love And Hate. Περνάνε τα χρόνια γαμώτο…

Εμείς σε κινητά και δυνατά, και έχουμε ακόμα ένα νούμερο (με την καλή έννοια) να υποδύεται τον mcbrain και τον dickinson. χαχαχα δεν παίζει. να κάνει σβούρες γύρω απ’τον εαυτό του στο brave new world κλπ χαχα

Πωωω ρε τι μου θυμίσατε τώρα. Τσακωνόμουν συνέχεια (όποτε τύχαινε και βρισκόμασταν μαζί με τις κιθάρες στο σχολείο να τζαμάρουμε μαζί :lol: ) μ’ένα γνωστό μου για το πως πάει το ρυθμικό στην κιθάρα στο Thin Line…στο τέλος νομίζω αποδείχτηκε ότι εγώ έπαιζα τη μια κιθάρα κι αυτός την άλλη! Συνεννόηση μπουζούκι! :stuck_out_tongue:

Kreator - Extreme Aggressions: Γιατί ακόμα και η μάνα που ξέρει πόσο διαρκεί το κόψιμο στο Betrayer. Γιατί ακόμα και τώρα θυμάμαι αυτό που μου είπε ο φίλος μου, όταν μου έβαλε να ακούσω πρώτη για πρωτή φορά το Some Pain Will Last: “Μαλάκα ανακάλυψα μια ακόμα πιο γαμάτη μπάντα από τους Sepultura”.

Γενιά του Χάους - S/T και Ρέκβιεμ: Γιατί θυμάμαι σαν χθες όλη την παρέα μου στο χωριό πιτσιρικάδες στο χωριό να τραγουδάει το Στίγμα μέσα στην νύχτα. Επίσης ήταν το πρώτο cd που απέκτησα όταν βγήκαν τα cd-r. Δεν θυμάμαι που έχω βάλει τις κασσέτες ρε γμτ :frowning:

GBH - Oh No, it’s GBH Again και Sex Pistols - Never Mind The Bollocks: Από τις πρώτες γνωριμίες μου με την ροκ γενικά, την συγκεκριμένη κασσέτα μου την είχε γράψει ο κατά 15 έτη μεγαλύτερος ξαδερφός μου, πανκ ροκάς στα 80’s. Ο συγκεκριμένος δεν μου κόλλησε μόνο το μικρόβιο με την μουσική αλλά και με τα Μαθηματικά.

Τhe Exploited - Punks Not Dead: Μίας και είχα ήδη κολλήσει το μικρόβιο με το πανκ, λίγα χρόνια αργότερα έγραψα την συγκεκριμένη κασσέτα, η οποία είχε εγκατασταθεί μονιμα στο κασσετόφωνό μου για αρκετό καιρό. Τώρα που το βλέπω είχα και για “συμπλήρωμα” το Τhe Battle Rages On των Deep Purple.

Συλλογή με πρόσφατες (τότε) κυκλοφορίες στον χώρο του Black.: Πρέπει να ήταν κάπου 94 - 95 όταν απέκτησα μία κασσέτα με την τρέλλα της εποχής, Unholy Black Metal.

Sodom - Αgent Orange μαζί με Celtic Frost - To Mega Therion: Από τις πρώτες κασσέτες μου επίσης, τα πρώτα κοπανήματα μόνος στο δωμάτιο κ έτσι.

Whiplash - Power and Pain και Judas Priest - Sad Wings Of Destiny: Όταν άρχιζα να βάζω και λίγο νερό στο κρασί μου και να γνωρίζω την ποιότητα! (Το λέω για το B Side έτσι? )

Συλλογή με ελληνικά συγκροτήματα και κάτι ξέμπαρκα. Η πρώτη μου επαφή με τον ελληνικό χώρο, πορώθηκα τόσο πολύ που μετά πήγα και αγόρασα την Διατάραξη Κοινής Ησυχίας. Η συγκεκριμένη κασσέτα είχε κάποια κομμάτια από ένα live στο Αγρίνιο των ΓΤΧ και Αδιέξοδο toy 84, και ντρεπόμουν που άκουγα να βρίζουν τους μπάτσους.

Panx Romana - Σπάσε την Γραμμή Ε γιατί όλο και κάπου είχα αφιερώσει το Birdy. Ε και γιατί όλοι πηγαμε Γυμνάσιο να ουμ.

Whiplash… Νταξ μεγαλεια… Stage Dive και τα ρεστα μου… αν και το αγαπημενο μου κομματι απο δαυτους ειναι το Burning Of Atlanta απ το Ticket To Mayhem.

Αρε μπαγασα Παναγιωτη τι μας εκανες τωρα με τις κασετες… :wink:

Χαρακτηριστικη αναμνηση το οτι οι περισσοτερες ειχαν αθλιο ηχο καθοτι ηταν χιλιογραμμενες ή αντεγραμμενες απο μια αλλη χιλιογραμμενη αλλα και το οτι η κασετα με το Master of Puppets που μου ειχε γραψει ενας φιλος ειχε μεσα και το Painkiller αλλα και το The Extremist (Satriani) που μου φανηκαν αρκετα παραταιρα με την υπολοιπη κασετα! Σε κασετα αγαπησα φυσικα και το Kill 'em All αλλα και το Rust in Peace, Images and Words, Υngiwe Malmsteen-Collection και πολλα αλλα… :wink:

Πω ρε, κασέτες… Όταν άρχισα να ακούω μέταλ και τέτοια μου άρεσε να γράφω αγαπημένα τραγούδια σε συλλογές. Μιμούμενος τον Παναγιώτη, παραθέτω κάποια χαρακτηριστικά οπισθόφυλλα κασετών…



Αυτό το τελευταίο το ζωγραφισμένο, ήταν συλλογή αφιερωμένη σε κοπέλα. Μικρός και αφελής βλέπετε…

δεν υπαρχει ατομο εδω μεσα που να μην εχει γραψει κασσετα σε γκομενα με ροκ/μεταλ μπαλαντες :lol:

Εγω… Εχω γραψει μονο cd… :stuck_out_tongue: #-o :lol:

The Gathering - Mandylion

θυμάμαι την πρώτη φορά που τον άκουσα πέρσυ. Είχα ξαπλώσει στο κρεβάτι και το άκουγα στο φουλ, και αποκοιμήθηκα από τις 7.30 το απόγευμα. Θυμάμαι στο In Motion #2 σήκωσα το βλέφαρο όταν έπαιξε το κομματάκι που είναι ίδιο με το In Motion #1. Να μην τα πολυλογώ ξύπνησα την άλλη μέρα με 39 πυρετό :stuck_out_tongue:

αδυνατον να επιλεξω εναν…

LA Woman-The Doors
III-Led Zeppelin
In Rock-Deep Purple
High Voltage-AC/DC
Screaming For Vengeance-Judas Priest

Iron Maiden - Killers

O πρώτος δίσκος που αγόρασα

Black Sabbath - Masters Of Reality

H πρώτη επαφή με τους Sabbath

[Β]Candlemass - Nightfall[/B]

Νightrage - Descent Into Chaos

Soulfly - Prophecy

Cruachan - The Middle Kingdom

Kyuss - Blues For The Red Sun

The Smashing Pumpkins - Siamese Dream

Atheist - Elements

Aν πρέπει να διαλέξω μόνο έναν, τότε:

[SIZE=“3”]Led Zeppelin IV[/SIZE]

Ιron Maiden - Brave new world…:frowning:

Heavy Metal Night
Επιλογές τραγουδιών από Savatage, Saxon, Grave Digger, Judas Priest, Wasp, Accept, …

Def Leppard-Hysteria

scorpions-moment of glory(ο πρωτος μου)
s.o.a.d.-toxicity
blink 182-enema of the state

Εγω προτιμω GnR- Use your illusion. Και Scorpions- Lovedrive