Πήρε το μάτι μου από τον ian ότι το walls of Jericho των helloween έκλεισε τα 36. Για να το δούμε με ξεκάθαρα οπαδικη ματιά.
Το παίρνουμε χώρια από το ομώνυμο ep αν κ σε μορφή cd κυκλοφόρησαν παρέα. Έτσι κ αλλιώς το ep με 2 ακόμα τραγούδια γινόταν lp που θα έσπερνε ( το ένα το judas). Να πάρει περιέχει το καλύτερο τραγούδι που έγραψε ο Hansen. Victim of fate!!
3ο καλύτερο άλμπουμ της μπάντας (keeper2 time of the oath τ άλλα 2) κ κανονικά πρέπει να το παίζουν ολόκληρο στις συναυλίες τους ή θα έδινα το δεξί μου χέρι να γίνει μια φορά κ να είμαι εκεί.
2ο άλμπουμ της μπάντας που δεν κάνω skip πουθενά (το αλλο το time of) σημείωση συντακτη: στο keeper 1 κάτι i am alive little time τρώνε τρελό σκιπ βασικά το άλμπουμ δεν μπορώ να το ακούσω γαμω το κεφάλι μου είναι λίγο ανώμαλο.
Με το εναρκτήριο ορχηστρικό έκανα είσοδο γλεντιού στον γάμο μου. Η άχρηστη πληροφορία.
ΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟΥΣ Κ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΤΟΥ. ΜΙΛΑΜΕ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΟ ΗΧΟ ΤΟΥ…
Το ψιλοκονσεπτ του άλμπουμ είναι η ελευθερία του ανθρώπου απέναντι στα μουνοπανα που εξουσιαζουν τις ζωές μας.
Much too long, I’ve been a prisoner here
The hour has come to break out
Shackled and chained, almost goin’ insane
It’s better to live on the run
Set me free, set me free
Ακούστε το πρωί πρωί πηγαίνοντας για δουλια κ ξαναβρείτε το νόημα του.
Εδω θα βρούμε κ τους καλύτερους πιο καυλα στίχους που έχει τραγουδήσει ποτε ο Hansen δηλ
Fool moon standing in the streets
I know the time is near
Incarnate power roaring from the sky
Unrelenting forces blasting through the air
Roaring thunder lift your hands and pray
Και
Dark night overwhelming bright light
See the demons fly
Can’t trust your senses fear you’ll have to die
Super mighty shadows casting amplitudes to ears
Sounds you’ve never heard that take you high
Κ μια που πιάσαμε το metal invaders παίζει να είναι κ το καλύτερο τραγούδι του άλμπουμ αν όμως δεν υπήρχε εδω μέσα το καλύτερο εβερ τραγούδι του γκρουπ το believe it or not this used to be a ballad, how mane teeeeeaars!!!
Επίσης το metal invaders περιέχει κ τις καλύτερες μπασογραμμες του Μαρκους κ γενικά γαμαει μανούλες.
Τι άλλο τι άλλο έχω στο μυαλό μου;
Το reptile είναι το αγαπημένο μου όμως κομμάτι από την 1η φορά που το άκουσα κ είχα γεμίσει το θρανίο μου με reptile-3 λόγω ΑΡΗ. (Μεγάλη απορία σ ένα γράμμα στο μετσαλχαμαρ κάποτε που ξέρετε το ομάδα είναι η σεπουλτουρα κ κολλάτε το 3 δίπλα; δεν είχε κ αδικο)
Το phantoms of death είναι ένα ξεκάθαρα γηπεδικό κομμάτι με εισαγωγαρα σολαρες κ δεν συμμαζεύεται.
Το guardians το αγαπάω μέχρι να μπει το ρεφρέν που μ σπάει τα νεύρα. Επίσης εδω κ πόσα χρόνια προσπαθώ να καταλάβω το νόημα των στίχων κάπου το βρίσκω κάπου το χάνω αλλά σίγουρα δεν είναι επηρεασμένοι από το Κουρδιστό πορτοκάλι όπως γράφτηκε κάπου στο μεταλ χαμμερ.
Τελειώνει κ το διάλειμμα πρέπει να τελειώσω κ εγώ τις σκέψεις μου γιατί θα γράφω μέχρι αύριο.
Είδος μουσικής; έχω έναν φίλο που ακούει punk κ το πρώτο τον μεταλλικα. Κ το walls of Jericho. Κάπως έτσι.
Ας κλείσω μ έναν στίχο λοιπόν
If you don’t feel it you won’t understand
Υγ: το πιο σημαντικό ξέχασα. Το σημείο στην τελευταία γέφυρα πριν το τελευταίο ρεφρέν στο ride the sky που η μελωδία της κιθάρας ακολουθεί την μελωδία της φωνής θα πρέπει να σταλεί στο διάστημα. Dark side of the moon κ Βιβάλντι κ καρμινα μπουρανα κ παπαριες.