εχω 1μιση ωριτσα πριν ξεκινησω για το μεγαλο ματς Αρης βερσους ολυμπιακος οπου με περιμενει 70 τις εκατο υγρασια κ ψιλοβροχο οποτε γιατι να μην γραψω για ενα γκρουπ απο μια χωρα που κατα γενικη ομολογια αυτα τα 3 στοιχεια υπερεχουν.
αν μια φραση μου εχει μεινει στο μυαλο απο τοτε που την διαβασα ηταν του Βενερη ή του καραολιδη , τεινω προς τον 1ο, στο χαμμερ της εποχης σε δισκοκριτικη για το chameleon των helloween η οποια τελειωνε με το " στην τελικη που θα πηγαιναν οι κολοκυθες αν συνεχιζαν να παιζουν παουερ?" και φυσικα κ το ειδαμε και το ενιωσε κ το γκρουπ καλα που πηγαν που δεν επαιξαν παουερ.
ας βαλουμε αυτη την φραση για ενα αλλο γκρουπ λοιπον… “που θα πηγαιναν αυτοι οι τυποι απο το Halifax αν συνεχιζαν να παιζουν death/doom?”. Σιγουρα δεν θα τους ακουγα εγω το ενα και σιγουρα δεν θα τους αποκαλουσαν νεους Metallica μερικα χρονια μετα το ξεκινημα τους.
-φιλε το ονοματακι του γκρουπ θα μας το πεις;
Ελα μωρε τωρα . Αντε οκ.
PARADISE LOST
μεγαλοι μαγκες οι τυποι πηγαν απο death σε gothic σε ηλεκτρονικα στοιχεια σε οτι γουσταραν. και το θεμα ειναι οτι κ αν εκαναν ειχαν επιτυχια αλλα και αναταραξεις μεταξυ των οπαδων τους και συζητησεις με ενταση παθος μπινελικια που αν δεν δειχνει αυτο το πραγμα μεγαλο συγκροτημα δεν ξερω τι το δειχνει. Εγω μερος σ αυτες τις συζητησεις δεν πηρα γιατι οκ Icon και μετα διασπαρτα τραγουδια γιατι αφιερωθηκα αποκλειστικα στο παουερ κ γιατι ΕΒΑΛΑΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ οποτε αυτο μου αρκουσε. Στην τελικη μονο για του Maiden μπορει να σκοτωσω και για τους helloween να στειλω καποιον στην εντατικη, τα υπολοιπα τα αφηνω σε @Clairvoyant και @QuintomScenario στυλ ανθρωπων που οκ πειτε μου οτι δεν θα θελατε να καθεστε σ ενα τραπεζι μ αυτους τους 2 να πινετε μπυρα και να τους ακουτε. I buy that for a dollar.
Παμε στο 2002 λοιπον κ σαυτο το αλμπουμ
Για καποιον λογο το αγορασα με το που βγηκε -πηρα την ωραια χαρτινη συσκευασια λιμιντιτ εντισιον- που βοηθησε οτι δουλευα σε δισκαδικο και με πηρε απο τα μουτρα το 1ο κομματι
Isolate. θεοι τι εισαγωγη τι ριφφ τι τυμπανα τι παραγωγη τι ρυθμος τι φωναρα ειναι αυτα; και exposed to fire but i’ll burn another way ; ελα οκ το αγοραζω φερτο. πιανακι στη μεση; θυμαστε σε κατι χριστιανικα βιβλια που ελεγαν για καποια σημεια σε τραγουδια που οι συχνοτητες ειναι τετοιες που επηρεαζουν το μυαλο του ανθρωπου υποσυνειδητα; εδω συμβαινει στο 2¨56. και τι στο διαολο ειναι αυτο το μουσικο οργανο που βγαζει αυτον τον ηχο;
Erased καταδικασμενο να πετυχει να γινει χιτ να το βαζουν οι dj πριν ή μετα το orgasmatron. και αυτη η γυναικεια φωνη, αχ αυτη η γυναικεια φωνη, το αλμπουμ φαινεται θα κινηθει στιχουργικα σε χαρουμενα μονοπατια οσο χαρουμενη μπορει να ειναι η εικονα ενος αστεγου στους δρομους του Halifax. Και αυτη η τσαχπινια στις κιθαρες στα 2 τελευταια i don’t know anyone. Ελπιζω να υπαρχει ενας ακομα ανθρωπος που να το παρατηρησε,
Two Worlds ελα οκ δεν παιζουν μεταλ. και γαμαει. θα μπορουσε να ειναι κομματι των soundgarden ή των therapy? γουσταρω τα ντραμς φανατικα και τα τιμαω καθε φορα με air drumming εκτος αν ειμαι στο ποδηλατο οποτε παιζω μονο snare.
Pray Nightfall. "i hold on tight for this mortal ride
rest my head 'til the mornings coming down on me
i realise my own sacrifice
better rest my head before somebody’s going out…"
ναι ρε χολμς ναιρε πουστημ ευχαριστω, θα μπορουσε να ειναι κομματι των faith no more.
κομματαρα 10/10. το ρεφρεν μου κολλαει στο μυαλο σαν λασπωμενο χωμα πανω σε φερετρο.
Primal αν και ξεκιναει πολυ ομορφα ατμοσφαιρικα με μια μελωδια γυναικειας φωνης δεν ειναι απο αυτα που δεν θα κανω σκιπ. καλο μεσα στην ροη του αλμπουμ.
Perfect Mask ωραιο χεβι κομματι. οχι τιποτα το ιδιατερο μετριο. “αποφασισε ρε φιλε”. οκ δεν μ αρεσει.
Mystify επευκαιριας το ομωνυμο κομματι των inxs ειναι ενα απο τα πιο αγαπημενα κομματια στη ζωη μου στην κατηγορια “ανοιγω την φωνη οποτε το ακουω στο ραδιο”. ευτυχως μετα τα 2 προηγουμενα κομματια επιστρεφουμε στις πολυ καλες στιγμες με ηλεκτρονικα στοιχεια ωραιο ρεφρεν και εκφραστικοτατη φωνη. για την παραγωγη του αλμπουμ ειπα τιποτα; στο 1ο κομματι ειπα το λεω κ εδω. απιστευτη χωρις να ειμαι σπουδαγμενος επι του θεματος.
No Celebration μαυρη μαυριλα πλακωσε μαυρη σαν καλιακουδα. και τι περιμενες δηλ με τετοιο τιτλο; ελπιζω να μην ειναι σημαδι για το ματς που θα παω να δω, μ αρεσει δεν εχω κατι αλλο να γραψω. ωραιος ο Χολμς οπως κ σε ολο το αλμπουμ
Self Obsessed σκιπ και σορρυ.
Symbol Of Life ναι ναι ναι. την σηκωνεις την φωνη δηλαδη. ολα ωραια. χαρουμενοι στιχοι ωραιες κιθαρες πληκτρα απο πισω,
Channel For The Pain μην το ακουσει ο Χετφιλντ θα πεσει στα ναρκωτικα παλι που δεν το εγραψε αυτος. ναι τοσο καλο.
για τις διασκευες δεν γραφω γιατι δε θελω και γιατι πρεπει να ετοιμαστω να φυγω
οβερολ που λενε και στο χωριο μου ενα αλμπουμ με τεραστιες κορυφες και λιγες μετριοτητες στα δικα μου αυτια. ελπιζω να μη σας κουρασα και να μην με κατηγορησετε για οποιαδηποτε αγνοια σχετικα με το γκρουπ.
μονο μειντεν,