Σαπίζουμε στο σπίτι. Ή και όχι

Γαμανε οι U2, δεκάδες τραγουδαρες

6 Likes

Το κερασακι χαλασε την κατα ταλλα ωραια τουρτα σου

1 Like

Ειλικρινά, έχω προσπαθήσει πολύ με αυτόν τον δίσκο. Το Fall From Grace το αγαπώ, τους MA αγαπώ γενικότερα. Αλλά το Blessed δεν κλίκαρε ποτέ.

Επιμένω, θάβονται ωραίες κουβέντες εδώ.
Γμτ, ψάχνω να βρω ένα θρεντ που νομίζω υπήρχε για μεγάλα πράγματα που δεν μας αρέσουν, αλλά το πιο σχετικό είναι αυτό Το αλμπουμ-μεγαθήριο που άκουσα κ δν μ έκανε καθόλου εντύπωση .

Επίσης, θέλω να κάνω ένα τόπικ με μουσικό δις ορ δατ, εάν τυχόν δεν υπάρχει βέβαια, που να έχει όμως σύνδεση, νόημα και εξήγηση. Δηλ. μουσικά διλήμματα ή τριλήμματα ή ό,τι που να βγάζουν κάποιο νόημα επειδή κολλάνε μεταξύ τους (πχ σαξον ή αξεπτ, χαλλογουην η ρεμπελλιον ιν ντρημλαντ) ή επειδή έχει πλάκα να τα απαντήσει συγκεκριμένος χρήστης, διότι μπορεί να είναι αγαπημένα του πράγματα και να πρέπει να διαλέξει. Έχει νόημα θαρρείτε ή παπάρια? Η σιωπή σας θα κριθεί ως αποδοχή στο να το κάνω.

6 Likes

Do it girl

Υπαρχει μια ελπιδα ότι ισως καποτε γινει δηλαδη
Εχει και τοσα ωραια sing along σημεια
οπως το Abominations πχ

Σεβαστό

Επίσης τωρα που το θυμήθηκα ΔΕΝ υπάρχει μουσικό είδος grunge. Πάρτε το λεγόμενο big 4 του Σιατλ {Nirvana, Alice, Soundgarden, Peral jam} όλοι αυτοί παίζουν προυπάρχοντα είδη ροκ {Πανκ, αλτερνατιβ, στονερ, μεταλ χαρντ ροκ κλπ}

1 Like

Με αυτή την λογική δεν υπάρχουν πολλά μουσικά είδη

5 Likes

Προφανώς υπάρχουν είδη που προέρχονται από μιξάρισμα άλλων ειδών. Τα 4 παραπάνω συγκροτήματα έχουν όλα την ταμπέλα του grunge αλλά ελάχιστα μοιάζουν μεταξύ τους. Πχ Nirvana {punk alternative} κ soundgarden {hard rock και doom επιρεασμένο από sabbath}.

Think about it περισσότερο περιγράφει τοπικά τις μπάντες παρά μουσικά

1 Like

Από τις επιλογές που έδωσες λέω : παπαρια

1 Like

Έτσι είναι, αλλά μια χαρά ταμπέλα είναι ακόμα κι έτσι.

4 Likes

Δεν έχει τόση σημασία, είναι ένα εύστοχος όρος που σε πηγαίνει ακριβώς σε αυτό που θα ακούσεις. Το nwobhm επίσης έχει ξεκινήσει περιγράφοντας κάτι τοπικά και χρονικά ορισμένο και καταλήγει να περιγράφει συγκεκριμένο ήχο, εδώ έχει γίνει και κουβέντα για το αν είναι κίνημα ή ιδίωμα. Έχει μεγάλο θεωρητικό ενδιαφέρον αυτό που λες, απλώς εάν τα αποδομήσουμε όλα θα καταλήξουμε σε 2-3-όσα μουσικά είδη/ταμπέλες που θα τα χρησιμοποιούμε σαν βασικά χρώματα για να περιγράψουμε άλλα, χωρίς να ονομάζουμε τα χρώματα που προκύπτουν, δηλ. χαίρω πολύ. Λέω εγώ τώρα.

Χαχαχ οκ, fair enough,

Εκτός αν πρέπει να το ερμηνεύσω σαν κάτι που πρέπει να του πάω κόντρα :partying_face:

2 Likes

Ευχαριστώ φίλε μου.

3 Likes

Μαλάκες τι γίνεται?? Τι οργασμός μηνυμάτων είναι αυτός το τελευταίο διήμερο??? Ανοίγω βλέπω 43 νέα στο ένα, 35 στο άλλο. Πήρε τα πάνω του με την καραντίνα το φόρουμ? Δεν ξέρω σε ποιο να πρωτοαπαντησω…

1 Like

Προφανως εδωσες την απαντηση σου σε αυτο με την απαντηση σου σε αυτο το θρεντ

Μπορεί να εννοούσε ότι δεν ήξερε σε ποιο να πρωτοαπαντήσει από τις τρεις δικές του ερωτήσεις

1 Like

Ρε μαλακες εχω να μπω απο χτες και βλεπω 134 νεα ποστς, τι 134 ρε σοβαρευτειτε.

3 Likes

Στην αρχή της πρώτης καραντίνας

3 Likes

γουστάρω νεα μηνυματα. γραψτε σαν να μην υπαρχει αυριο :laughing:

2 Likes

Πρόσεχε τι λες ρε μλκ με αυτούς που έχουμε μπλέξει

3 Likes