protomen vibes
Με μια δοση clickbait ηταν γιατι ειναι ωραια μπαντουλα και αξιζουν μερικα ακουσματα…
Τι να πει και ο Steinman
Το άκουσα 2 φορές σερί και έγινα αμέσως φαν της μπάντας. Βρήκα όντως περισσότερα Protomen vibes από ότι Meat Loaf. Μερικά ριφφακια και κάποιες μελωδίες επίσης βρωμάνε Queen από μακριά, αλλά δε νομίζω ότι υπάρχει βρετανική μπάντα που να μην έχει επηρεαστεί από Queen, αυτό ήταν αναμενόμενο.
Ωραίος, θα κάτσω να ψάξω δισκογραφία τώρα
ΥΓ. Δεν μπορώ να εκφράσω με λόγια πόσο με ενοχλεί η έλλειψη συγχρονισμού στο lip sync στο βίντεο.
Το δίκαιο θα ήταν ξεκίνημα από το καινούριο (ομορφιά), αλλά επειδή τέτοιος είμαι.
Λιώνεις ντεμπούτο, με προσοχή στην τριάδα Hiding / Misery / Down Below, μετά χώνεσαι Sanguivore, και για σβήσιμο Sex, Death & The Infinite Void.
Τα ΕΡ κρατιούνται για έξτρα, αφού έχεις γίνει επίσημα γκρούπι, να τους λατρέψεις ακόμα περισσότερο που το ζούσαν από μικρά.
Μεχρι προτινος θεωρουσα τους Code Orange τρομερα υπερτιμημενους και οσα singles ειχα ακουσει (γτ η αληθεια ειναι οτι δεν τους πολυεψαξα) απλα…δεν ακουγονταν! Μεχρι που ακουσα το Take Shelter. Και μετα το Mirror. Και μετα το Splinter The Soul. Και παει λεγοντας. Φοβερη κυκλοφορια για τα γουστα μου το The Above με αρκετα 90’s vibes. Υπαρχει περιπτωση να κυκλοφορει σε ντοπιο δισκαδικο η να παιξει παραγγελια απο κανα Amazon?
Σε αλλα νεα και genres, ευχαριστηθηκα αρκετα και το καινουργιο Rancid. Αν και ειναι τιμιοι, ειχα καμια 20αρια χρονια να βαλω αλμπουμ τους στο repeat!
You mean the whole album?
Yeah, stay tuned to the website
Έλα, δώσε μας κατιτίς…
Είναι καλό, συνεργάζονται με αυτούς που πρέπει για να αντλούν τη νεότητα που τους λείπει.
Κάτι σαν τον Μαμρα τον παντοτινό !
Χθες ανακαλυψα την κοπελια και εχει βγαλει ενα πραγματικά πολυ ωραιο αλμπουμ.
Εκανα ενα search δεν βρηκα καποια συζήτηση για την πατριώτισσα.
Με άλλες κυκλοφορίες περίμενα να κολλήσω, με τούτο την έπαθα. Δεν έχω ασχοληθεί σοβαρά με τις προηγούμενες δουλειές τους αλλά έχει και έναν Peter Buck μέσα, αργά η γρήγορα θα τιμούσα.
Life changing ίσως όχι αλλά ακούγεται απανωτά και τόσο όμορφα… Indie, alternative, punk, garage, it’ only rock ‘n’ roll.
Που να ήξερα κι από baseball.
Εκπληκτική ταινία.
Υπέροχος δίσκος, αν και η αλήθεια είναι η εξής: Αρχικά όταν παίζει live τα τραγούδια του δίσκου, πάνω στο σανίδι τα πάει σε άλλο επίπεδο. Κατά δεύτερον, της πηγαίνει απίστευτα ο ελληνικός στίχος.
Αντλούν νεότητα ή αντλούν τα ίδια τα τραγούδια και βάζουν τα ονόματά τους από δίπλα άραγε;