Ολα αυτα που σου αρέσουν είναι εξαιρετικα , σε αυτό το μηκος κύματος παίζουν σε αυτον τον δίσκο.
Α και η μπαλάντα dying to live ειναι επιπέδου fading hours, all this time . Τοσο πολυ μου αρέσει έστω
Φανταστικό άλμπουμ. Το αγαπημένο μου της χρονιάς ως τώρα (οκ, 5 έχω ακούσει). Alt-country, southern rock, λίγο heartland ίσως, φωνή γρεζάτη, κιθάρες φοβερές όπως και στα προηγούμενα. Αυτή η μπάντα έχει τόνους συναίσθημα και εκεί με κερδίζει. Κάθε άλμπουμ βρίσκει στόχο με παρόμοιο τρόπο κι ας έχουν μια ελαφριά εξέλιξη σε κάθε κυκλοφορία. Μεγάλη μπαντάρα. Τα έλεγα και στο 52 βδομάδες.
Αν και διάβασα αποθέωση από το σχετικό κοινό στα ιντερνετς, τους βλέπω να παραμένουν στο underground γμτ. Κρίμα. Ελπίζω το επόμενο άλμπουμ πάντως να μην αργήσει τόσο όσο αυτό…
Απίστευτα πράγματα, συνεργασία made in heaven, και ας μην ειναι black metal που είχα στο μυαλό μου, αλλά darkwave . Αυτές οι Ισλανδές θα μας τρελάνουν. Hyped af.
Αύριο κυκλοφορεί δίσκο μία απίστευτη φωνή. Εδώ σε single με γύρισμα από μπάσα σε φαλτσέτο που κάνει περίεργα πράγματα στο μέσα μου (πολύ U2 η φάση btw)
Τι κομματαρα γτχμ
Το απόλαυσα - 2 φορές απανωτά - εν μέσω ταξιδιαρικου κ τροπικού road trip και έπιασα αλλά επίπεδα συνείδησης.
Ειδικά εκεί κάπου στο 7ο λεπτό απογειώθηκα.
Άντε Ευρώπη χθες.
Μέχρι να καταφτάσει το νέο No Clear Mind, παραπεμπόμαστε σ’ έναν άλλον επερχόμενο δίσκο της οικογενείας. Εγγίζει και το καλοκαίρι και είναι ό,τι πρέπει.