Μπαίνοντας με αρνητικές προσδοκίες, βγαίνω κι εγώ με θετική γνώμη
(Μέτριο ΑΙ εξώφυλλο is μέτριο)
Μπαίνοντας με αρνητικές προσδοκίες, βγαίνω κι εγώ με θετική γνώμη
(Μέτριο ΑΙ εξώφυλλο is μέτριο)
Ούτε καν το γνώριζα σαν πρόθεση όλο αυτό. Περίεργη πρωτοβουλία που μπερδεύει και διχάζει (εμένα τουλάχιστον). Το κομμάτι είναι ΟΚ έως καλό σε σημεία.
Η φωνη του Tate ειναι καλως ή κακως τοσο μοναδικη που δυστυχως οι Queensryche δε θα μπορουσαν ποτε να τον αντικαταστησουν και να εχουν την μαγεια που ειχαν καποτε.
Κατα τα αλλα το τραγουδι ειναι παρα παρα πολυ καλο.
Δεν ξερω αν ειναι ΑΙ το εξωφυλλο, αλλα εμενα μου αρεσει πολυ.
Μικρη σημασια εχει κι αν ειναι ΑΙ.
Υποκειμενικά μιλώντας, ναι. Για μένα έχει μεγάλη
Συμπαθές αλλά δε νομίζω πως θα το αναζητήσω σύντομα.
Θες να πεις παραπάνω σχετικά με αυτό; Από ποια άποψη/απόψεις το εννοείς, δηλαδή. Όχι εδώ απαραίτητα, μην είμαστε κι off-topic, σε τίποτα Μουσικές Μπουρδολογίες.
Με μέλη από Crypt Sermon και Horrendous, οι The Silver επιστρέφουν αύριο με το δεύτερο άλμπουμ τους.
Από το progressive ως το μελωδικό black metal, φαίνεται πως η μπάντα μας φέρνει κάτι πολύ υποσχόμενο.
!
Επειδή τους συμπαθώ, θα πω επιεικώς μέτριο. Δυστυχώς.
Δεν ξέρω πώς να τοποθετηθώ στο αποπάνω, αλλά και γενικότερα πλέον.
Τεσπα…
Progressiv-ίζον black/death που κατεβαίνει έως και σε heavy/thrash υφές, από Καναδά και μέλη MITOCHONDRION (και AUROCH), οπότε ξέρετε τι να περιμένετε.
![]()
“We’ve forgotten how to live, so we suffer”
An Undying Love For A Burning World is an epic album of colossal hypnotism - beautiful, fearsome and utterly compelling in a way that only Neurosis can be. Aaron Turner (Sumac, Isis) joins the band on vocals and guitar, a name whose legacy is intertwined with the band’s own and a true kindred spirit.
Κάτσε.
Έβγαλαν δίσκο οι Neurosis και αντικατέστησαν Kelly με Aaron Turner;
![]()
Χαχα αύριο, παίδες, θα χρειαστώ τις ακαδημαϊκές 15 ώρες
Μόλις έφτιαξε η βραδιά.
Καλή Παρασκευή Καλημέρα κόσμε. Πάμε να δούμε τι κυκλοφόρησε αυτή την εβδομάδα που μας πέρασε:
1. Neurosis - An Undying Love for a Burning World (post metal): υπάρχει άνθρωπος που δεν συζήτησε την αναπάντεχη κυκλοφορία των Neurosis εχθές;
2. Hanging Garden - Isle of Bliss (Gothic / Doom Metal): τίμια Φινλανδική μπαντούλα, που θυμίζει εποχές προ εικοσαετίας, κυκλοφορεί τον ένατο δίσκο της
3. Poison the Well - Peace In Place (Hardcore / Alt): η επιστροφή μεγάλων ονομάτων έχει χάσει την αίγλη που είχε παλιά, και πλέον γίνεται κάτι σαν κανονικότητα.
4. Gaerea - Loss (Black Metal / Metalcore): δεν ξέρω αν είμαι μόνο εγώ που αισθάνομαι ότι κυκλοφορούν αδιάκοπα. Κι όμως είναι ανά διετία. Κοίτα να δεις τι σου κάνει η αντίληψη του χρόνου.
5. The Dear Hunter - Sunya (progressive rock): ΤΟ ΘΕΛΑΤΕ, ΤΟ ΖΗΤΗΣΑΤΕ, ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ! Α, το Act VI θέλατε; Ε, tough luck, εδώ έχουμε την συνέχεια του “Antimai”.
6. Mclusky - i am sure getting sick of this bowling alley (noise rock): ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΚΛΑΣΚΙ; ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ; ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ;
7. Ollie O’ Neill - Time of Fallow (indie folk): ντεμπούτο αρκετά ενδιαφέρουσας indie folk, που εμένα μου τικάρει όλα τα κουτάκια, απλές ηχογραφήσεις, φωνάρα, παραγωγή λες και παίζει στο αυτί σου δίπλα ![]()
8. Tyketto - Closer to the Sun (hard rock): δεν είναι μακέτο, έρχονται και στην Ελλάδα τον Δεκέμβρη στις 5.
9. Crouch - Breaking the Catatonic State (prog metal / post metal): τριάδα απ’ το Βέλγιο που παίζει post prog, και ξέρουμε απευθείας ότι θα μοιάζει με Psychonaut και The Ocean. Τι, όχι; Α, οι τύποι γουστάρουν Botch και αποτελούνται από μέλη των Oathbreaker και Wiegedood (@apostolisza8 πο;Y 'σαι).
10. Anna Calvi - Is This All There Is? [EP] (alternative): σύντομο EP με τέσσερα κομμάτια, και συμμετοχή Iggy Pop, Mat Berninger, Perfume Genius και Laurie Anderson. Ε και γι’ αυτά και μόνο αξίζει ακρόαση.
Και λοιπό name dropping με Nubiyan Twist - Chasing Shadows για όσα γουστάρετε jazz funk, Art School Girlfriend - Lean In για μελαγχολικό alt/gaze, Lost In Hollywood - S/T γιατί έχω μία αδιόρατη αίσθηση ότι τους ακούγαμε κάποτε, Gutvoid - Liminal Shrines για να αφήσουμε τις φλωριές και να ακούσουμε death / prog, Exodus - Goliath για να αφήσουμε ακόμη παραπάνω τις φλωριές.
Άντε με το καλό και στην επόμενη. Φορτωμένη εβδομάδα γενικά.