Θες να πεις παραπάνω σχετικά με αυτό; Από ποια άποψη/απόψεις το εννοείς, δηλαδή. Όχι εδώ απαραίτητα, μην είμαστε κι off-topic, σε τίποτα Μουσικές Μπουρδολογίες.
Με μέλη από Crypt Sermon και Horrendous, οι The Silver επιστρέφουν αύριο με το δεύτερο άλμπουμ τους.
Από το progressive ως το μελωδικό black metal, φαίνεται πως η μπάντα μας φέρνει κάτι πολύ υποσχόμενο.
!
Επειδή τους συμπαθώ, θα πω επιεικώς μέτριο. Δυστυχώς.
Δεν ξέρω πώς να τοποθετηθώ στο αποπάνω, αλλά και γενικότερα πλέον.
Τεσπα…
Progressiv-ίζον black/death που κατεβαίνει έως και σε heavy/thrash υφές, από Καναδά και μέλη MITOCHONDRION (και AUROCH), οπότε ξέρετε τι να περιμένετε.
![]()
“We’ve forgotten how to live, so we suffer”
An Undying Love For A Burning World is an epic album of colossal hypnotism - beautiful, fearsome and utterly compelling in a way that only Neurosis can be. Aaron Turner (Sumac, Isis) joins the band on vocals and guitar, a name whose legacy is intertwined with the band’s own and a true kindred spirit.
Κάτσε.
Έβγαλαν δίσκο οι Neurosis και αντικατέστησαν Kelly με Aaron Turner;
![]()
Χαχα αύριο, παίδες, θα χρειαστώ τις ακαδημαϊκές 15 ώρες
Μόλις έφτιαξε η βραδιά.
Καλή Παρασκευή Καλημέρα κόσμε. Πάμε να δούμε τι κυκλοφόρησε αυτή την εβδομάδα που μας πέρασε:
1. Neurosis - An Undying Love for a Burning World (post metal): υπάρχει άνθρωπος που δεν συζήτησε την αναπάντεχη κυκλοφορία των Neurosis εχθές;
2. Hanging Garden - Isle of Bliss (Gothic / Doom Metal): τίμια Φινλανδική μπαντούλα, που θυμίζει εποχές προ εικοσαετίας, κυκλοφορεί τον ένατο δίσκο της
3. Poison the Well - Peace In Place (Hardcore / Alt): η επιστροφή μεγάλων ονομάτων έχει χάσει την αίγλη που είχε παλιά, και πλέον γίνεται κάτι σαν κανονικότητα.
4. Gaerea - Loss (Black Metal / Metalcore): δεν ξέρω αν είμαι μόνο εγώ που αισθάνομαι ότι κυκλοφορούν αδιάκοπα. Κι όμως είναι ανά διετία. Κοίτα να δεις τι σου κάνει η αντίληψη του χρόνου.
5. The Dear Hunter - Sunya (progressive rock): ΤΟ ΘΕΛΑΤΕ, ΤΟ ΖΗΤΗΣΑΤΕ, ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ! Α, το Act VI θέλατε; Ε, tough luck, εδώ έχουμε την συνέχεια του “Antimai”.
6. Mclusky - i am sure getting sick of this bowling alley (noise rock): ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΚΛΑΣΚΙ; ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ; ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ;
7. Ollie O’ Neill - Time of Fallow (indie folk): ντεμπούτο αρκετά ενδιαφέρουσας indie folk, που εμένα μου τικάρει όλα τα κουτάκια, απλές ηχογραφήσεις, φωνάρα, παραγωγή λες και παίζει στο αυτί σου δίπλα ![]()
8. Tyketto - Closer to the Sun (hard rock): δεν είναι μακέτο, έρχονται και στην Ελλάδα τον Δεκέμβρη στις 5.
9. Crouch - Breaking the Catatonic State (prog metal / post metal): τριάδα απ’ το Βέλγιο που παίζει post prog, και ξέρουμε απευθείας ότι θα μοιάζει με Psychonaut και The Ocean. Τι, όχι; Α, οι τύποι γουστάρουν Botch και αποτελούνται από μέλη των Oathbreaker και Wiegedood (@apostolisza8 πο;Y 'σαι).
10. Anna Calvi - Is This All There Is? [EP] (alternative): σύντομο EP με τέσσερα κομμάτια, και συμμετοχή Iggy Pop, Mat Berninger, Perfume Genius και Laurie Anderson. Ε και γι’ αυτά και μόνο αξίζει ακρόαση.
Και λοιπό name dropping με Nubiyan Twist - Chasing Shadows για όσα γουστάρετε jazz funk, Art School Girlfriend - Lean In για μελαγχολικό alt/gaze, Lost In Hollywood - S/T γιατί έχω μία αδιόρατη αίσθηση ότι τους ακούγαμε κάποτε, Gutvoid - Liminal Shrines για να αφήσουμε τις φλωριές και να ακούσουμε death / prog, Exodus - Goliath για να αφήσουμε ακόμη παραπάνω τις φλωριές.
Άντε με το καλό και στην επόμενη. Φορτωμένη εβδομάδα γενικά.
![]()
αλλα θα το ακουσω, μην βαρατε
A, ούτε εγώ έχω ακούσει και δεν έχω και καμιά κάψα. Αλλά ότι το συζήτησα, το συζήτησα.