Ειδήσεις από όλο τον κόσμο

Αφου δεν εχει γεννηθει εκει, θα τον αφησετε;

1 Like

Α ωραία, βλέπω ότι το ποστάρατε. Εξαιρετική η ομιλία του Βανς. Τους γ@μησε μέσα στο σπίτι τους. Γιατί όμως ενοχλήθηκαν οι Ευρωπαίοι; Επειδή οι αλήθειες πονάνε. Αλλιώς δεν θα ενοχλούνταν. Βγήκε μια Μπέρμποκ και ένας άλλος Γερμανός και έσκουζαν (και οι δύο από το σκουπιδοκόμμα των Πράσινων). Labour και Greens ό,τι χειρότερο κυκλοφορεί σε πολιτικά κόμματα. Όχι ότι οι Φιλελεύθεροι (ψευτο)Δημοκράτες πάνε πίσω δλδ.

Μήπως είναι ψέμα ότι υπάρχει έλλειμα δημοκρατίας στην Ευρώπη; Το είδαμε με την ακύρωση των εκλογών στη Ρουμανία. Το είδαμε με τις απειλές ότι θα κάνουν τα ίδια και στη Γερμανία αν το αποτέλεσμα την ερχόμενη Κυριακή δεν είναι αυτό που θέλουν. Το βλέπουμε με την ακύρωση των τοπικών εκλογών το Μαΐο στη Βρετανία (επειδή φοβούνται πανωλεθρία στη σιχαμένη κυβέρνηση των Εργατικών). Το βλέπουμε με την συνεχή προσπάθεια φίμωσης της ελευθερίας του λόγου.

Άρθρο της Καθημερινής. Αυτοί σας λένε φασίστες. Αυτές είναι οι ευρωπαϊκές αξίες. Να επιβάλλουμε λογοκρισία για να σώσουμε τη δημοκρατία, ΛΟΛ. Τα σόσιαλ είναι κατευθυνόμενα. Ευτυχώς που τα mainstream media δεν είναι :roll_eyes:

ΒΒC, CNN και πάει λέγοντας (βάλτε και τα δικά μας) δεν κάνουν προπαγάνδα ε; Απλώς θέλουν να φιμώσουν την αντίθετη άποψη και αυτους που τους κάνουν κριτική.

Άσχετο με τα παραπάνω: Αυτή η Μελόνι στην Ιταλία πόσο σιχαμένη. Χειρότερη από τη δικιά μας τη Λατινοπούλου. Παρίστανε την αντισυστημική πριν εκλεγεί πρωθυπουργός και τώρα είναι πιο συστημική και από το ίδιο το σύστημα. Τι της έχει βρει ο Μασκ δεν έχω καταλάβει.

Ειλικρινης απορία - τα σοσιαλ ΔΕΝ ειναι κατευθυνομενα ; Ειδικα μετα την εμπειρια του twitter ?

Πόσο χαίρομαι που δεν έχω social.
Πόσο για τον μπ()utso είναι τα σοσιαλ

Ίσως δεν είναι τόσο ακροδεξιά όσο θα ήθελες.
Αλλά ο Έλον ξέρει κάτι παραπάνω, έχε εμπιστοσύνη.

3 Likes

…δηλαδή αυτό που ποστάρω δύο πράγματα… το ένα είναι Τραμπικό (πες με Ομιλία Βανς) το άλλο γραμμένο από κάποιον αντι-Τραμπικό και αντι-Ελον-ικο με μερικά πράγματα για να βγάλει γούστα.

Σκάει Τραμπιστής μιλάει μόνο για το Τραμπικο, σκάει Ελον-ιστης μιλάει κυρίως* για τα γούστα, σκάει φιλελες μιλάει μόνο για τα δικά του άσχετα πράγματα …μήπως να το δείτε λίγο;;

Μια ~ουδέτερη ανάγνωση της ομιλίας Βανς…

Τι ουδέτερη μωρε. Δεν ξέρω πως να το εντάξω αυτό στο κόσμο μου.

Κοιτά μιλησες υπερ Βανς. Αυτομάτως Ναζι χωρίς επιστροφη.
Τώρα γτ ποστάρεις “ουδέτερα” και την αλλη πλευρά?
Για να θολωσεις τα νερα. Να σε δεχτούμε σαν κοινωνία και να διαδώσεις την ιδεολογία σου!

Αυτό ειναι το μοντελο μου για σενα. Ουσιαστικά πιστεύω πως αν σου δωθεί εξουσια αυτή την στιγμη θα μαζέψεις όλους με διαφορετικό χρώμα, απο το τέλειο λευκο, και θα του κάψεις. Ναι.Αυτό πιστεύω για τον συνάθρωπό μου. Γτ? Γτ με εξυπηρετεί! Εχω την πιο βαρετή δουλεία στο Συμπαν,ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ!
Ομως εδώ,στα σόσιαλ,πολεμάω το απόλυτο κακό! Ειμαι Υπερήρωας! Και ναι, δέχομαι αυτη την ευθύνη!

1 Like

Δεύτερη φορά που το κάνεις μαν, βλέπεις εγώ δεν κάθομαι να λέω ότι δεν έχεις άποψη και κάθεσαι και ποστάρεις άρθρα και λόγια άλλων για πράγματα που σε απασχολούν, γιατί πρώτον δεν με απασχολεί το τι κάνεις και δεύτερον αντιλαμβάνομαι ότι είναι το ίντερνετ και υπάρχει περιορισμένος χρόνος και διάθεση για επικοινωνία για να βγάλω συμπεράσματα, ίσως θα έπρεπε να πάρεις παράδειγμα

2 Likes

Έχεις τα δίκια σου, edited λίγο.

Απαντώντας σε κάτι που έγραψες πέρα απ’τα jabs… Όταν γράφει “Company Town” είναι αναφορά σε κάτι που έχει συμβεί στο παρελθόν. Όλο το άρθρο είναι σε αναζήτηση του πως μπορεί να μοιάζει ένας Τραμπικός κόσμος, σύμφωνα με παραδείγματα απ’το παρελθόν και παρατηρήσεις από το παρόν.

Ο άνθρωπος αυτός έχει κάνει σημαντική έρευνα σε σχετικά θέματα. π.χ. ερεύνησε από που προήλθαν οι ειδικές οικονομικές ζώνες…

/

Σε άλλα νέα…

Η Ουκρανία άκουσε για τις συνομιλίες (που απ’οτι φαίνεται θα γίνουν χωρίς αυτή) μέσω των Media Όχι, δεν ήταν ποτέ Proxy War αυτά τα λένε μόνο κάτι Putin-Bots. Επίσης η Ε.Ε. σκέφτεται να φτιάξει “reassurance force” !!!

Screenshot 2025-02-17 210757

Top tier content :saluting_face:

1 Like

Mελετώντας τις δημοκρατίες μετα των 2ο Παγκοσμιο ,προσπαθούσα να βάλω σε λέξεις αυτό που πραγματικά πιστευαν οι κυβερνήσεις αυτές. Αυτό που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ πιστευαν,ε . Την πεποίθηση δλδ που περιγράφει την συμπεριφορά τους . Την πεποίθηση που περιγράφει τα αντανακλαστικά τους σε καθε θέμα που αντιμετωπίζαν. Δεν τα κατάφερνα ικανοποιητικά ομως.

Ε ήρθε ο πολιτικός-φιλόσοφος και μου το έδωσε στο πιάτο!!

Ακριβώς! ΤΕΛΕΙΟ! ΝΑΙ! Αυτό πιστεύουν! Ευχαριστώ πρόερδε!

Ο 2ος Παγκόσμιος δημιουργησε ενα ΤΕΡΑΣ και οι κυβερνήσεις μετα απο αυτόν Δικαιολογούσαν τις πράξεις τους βάση ΑΥΤΟΥ!!! “Ναι θα κάνω το Χ που ειναι λιγο παρανομε ΑΛΛΑ ποια εναλλακτική? Την είδαμε την εναλλακτική! Φασισμος? Κουμουνιμός? (το τερας της ΗΠΑ)”

Ουσιαστικά κάναν εγκλήματα για να ΣΩΣΟΥΝ τις χώρες τους απο τα νυχια των ακραίων αυτών καθεστώτων. Την φανταστική πιθανότητα αυτών τω καθεστώτων!

Γτ ? Γτ απο πολιτικοί που ηταν εκει για να βελτιώσουν της ζωές, έγιναν ΣΩΤΗΡΕΣ. ΟΙ Δημοκρατία απο βελτιστο καθεστώς ,ΕΓΙΝΕ ο ΜΕΣΣΙΑΣ. Εγινε, Δημοκρατία ή ΘΑΝΑΤΟΣ. Και φυσικά αυτή η ακραία πεποίθηση είχε και ακραία συμπεριφορά. Αφού η εναλλακτική “στο μυαλό τους” ηταν τοσο ακραία, ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΔΙΑΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ! Παράνομο? Παρανομο!

Ευχαριστώ προερδε φιλόσοφε!

Btw, εχει καλο ιστορικο (και φασιστικο) υποβαθρο αυτη η ατακα, αρκετα νωριτερο.

3 Likes

Ναι! Ειναι φασιστικό και ακραίο! Οπότε ότι κανουμε εναντίον του Δικαιολογείται!
Θα σκοτώσουμε χιλιαδες! Για να σώσουμε εκατομμυρια!

Τωρα γινόμαστε ακραίοι όμως! Τωρα οτι κάνουν οι φασίστες εναντιον μας Διακιαιλογειται!
Θα σκοτωσουν εκατομμυρια για να σωσουν δεκαδες εκατομμυρια!

Τωρα όμως γινονται πιο ακραίοι αυτοι οποτε…

Και ο κύκλος συνεχίζεται…

άλμα τριπλούν;

Απλά έδωσα κοντεξτ για κάτι που δεν είναι μεταπολεμικό φρούτο.

2 Likes

Θα εκπλαγεις αλλα δε μιλαω για σενα αλλα για αυτο που ποσταρες.
Το πως αντιμετωπίζεται η φασιστική συμπεριφορα του Τραμπ και αλλων απο τις μαζες.

Εγω παντως δεν ειμαι καλυτερους απο αυτους. Να ψοφησουν ολοι θελω. Αυριο. Και ειμαι και εγω το ιδιο φασιστας, I’ll live with it. Γαμω τους ισαποστακηδες.

Ακολουθεί ακραίος διάλογος…

-Θα πεθάνεις ρε, λέγε με ποιον είσαι;;; Είσαι με εμάς ή με τους άλλους;;;
-Με εσάς είμαι, με εσάς (με σπασμένη και τρομαγμένη φωνή)
-Εμείς όμως είμαστε με τους άλλους.

R.I.P.

Γιατι, με ειχες κοψει για φαν του Μασκ ή για μετριοπαθη συγκρατημενο απεναντι στα σχιζοφρενη ανδρεικελα που κυβερνουν σε αυτον τον κοσμο? :stuck_out_tongue:

Για αλλο συζητουσαμε, οχι για αυτο στο οποιο δινεις παραδειγματα. Μιλουσαμε σε context επαναστασης ή ιδρυσης νεου κρατους. Καλως ή κακως, το 1776 στην Αμερικη, το 1821 στην Ελλαδα, το 1789 στην Γαλλια και εν τελει σε καποια Χ χρονια στην οποια ιδρυθηκε ή απελευθερωθηκε η ταδε Υ χωρα, ηρθε μαζι με ενα Συνταγμα, ενα συνολο νομων και διαταξεων, ενα οπως θελεις πεστο πρωτοκολλο, το οποιο μετα απο 200 - 300 - 400 χρονια μπορει να θελει διορθωσεις ή μπορει αυτοι που το ιδρυσαν πριν καμποσους αιωνες να μην ηταν και οι “καλυτεροι” ανθρωποι με βαση τα σημερινα δεδομενα.

Απο αυτο μεχρι αυτο που λεει ο νννκκκ, που προσπαθει να ξεπλυνει τον Μασκ ουσιαστικα :stuck_out_tongue: λεγοντας οτι και στο παρελθον οι χωρες δημιουργηθηκαν απο private actors (το οποιο δεν ειναι αληθεια), υπαρχει μια τεραστια αποσταση.

Δεν μιλαει για τους αλλους, αλλα για τον εαυτο του. Ολα σου τα σχολια ειναι ακυρα.

Τπτ απο τα δυο, απλως εκανες accelerate απο 0 → 100 στο ποστ, χωρις να το βλεπω να ερχεται :stuck_out_tongue:

2 Likes

Ειμαι και on topic με το βιντεο.
Μηδεν νεκροι. Απιστευτη κωλοφαρδια μεσα στην ατυχια τους.
Αναποδογυρισε το αεροπλανο, αν ειναι δυνατον.
Παιζει το χιονι να εσβησε και την φωτια.
Καλυτερη συντριβη απο οποιαδηποτε ταινια στην οποια εχουν επιζωντες.

1 Like