Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

14 Likes

Τσουρεκια πηρε;

5 Likes
2 Likes

Το γράφει λέει σήμερα η Καθημερινή

1 Like

Περιμενα να δω πώς θα πάει η φάση πριν πω οτι εκανα το εμβολιο και με εξαιρεση το πονεμενο χερι μου, δεν ειχα το παραμικρο συμπτωμα. Εμβολιαστηκα χθες με Μοντερνα κατα τις 4 και το πρωι ξυπνησα με 36,1 πυρετο :rofl: Το ψηλοτερο που εφτασα ηταν 36,7.

Για να ειμαι ειλικρινης, δεν καταλαβα καν οτι η τυπισσα μου την εχωσε (sic). “Παρε μια μεγαλη ανασα” ειπε και ουτε περιμενε. Στη μιση ανασα μού ειπε να παω να καθισω εξω. Αφου σε μια φαση αναρωτιομουν αν πραγματι εκανα εμβολιο.

Τεσπα, εχοντας παιξει μπαλα με τενοντιτιδα και ασβεστοποιηση στον ωμο για εναμισι χρονο, νομιζω οτι ο πονος στο χερι ειναι σαν να με τσιμπησε κουνουπι. Ηθικο διδαγμα: 3-4 ωρες μετα τον εμβολιασμο, πιειτε μια μπυρα και φατε 2-3 Jerry’s με γεμιση ferrero στη συριγγα και κλασικα πραλινα στο μπολακι. Εξουδετερωνει ολες τις παρενεργειες.

9 Likes

Οι νεαροί έχουν τις παρενέργειες ρε, στους ηλικιωμένους παρουσιάζονται πιο σπάνια.

7 Likes

Ηλπιζα οτι κανεις δεν θα εκανε αυτη την παρατηρηση. Ευχαριστω, σε εκανα ηδη report.

6 Likes

Με ορους οπως “ηλπιζα”, το μονο που καταφερνεις ειναι να επιβαρυνεις τη θεση σου :stuck_out_tongue:

5 Likes

:open_mouth: τα ίδια κ εγώ κ στους δύο ώμους όμως (ωραια εκατσε η πρόταση) κ για χρόνια. Δεν μ είπε τίποτα αυτός ο πόνος. Ή όσοι πονουσαν είναι παιδακια :grin:

2 Likes

Ποση ωρα θελουν αυτοι οι μοντς για να κανουν ριβιου τα ριπορτς και να στειλουν σπιτι τους μερικους μερικους;

1 Like

οι ποιοι ;;

1 Like

Αν ηταν η πρωτη δοση δεν πολυμετραει η εμπειρια σου, ολους τους χτυπαει πολυ περισσοτερο η δευτερη δοση απο οτι φαινεται, ασχετα αν εγω δεν ενιωσα πρακτικα τιποτα.

Οποτε περιμενε 4 βδομαδες, μπορει τελικα να εισαι νεος οντως αν σε χτυπησει τοτε!

2 Likes

Εγω καταλαβα οτι ολα τα τζοβενα εδω μεσα εκαναν Αστραζενεκα και ηταν πρωτη δοση. Μην ακους τον Παντελη, φυσικα ειμαι νεος. Αλλωστε, σε λιγη ωριτσα δεν θα ειναι εδω τριγυρω για να το αμφισβητησει.

3 Likes

Ναι, το ΑστροΖενεκα χτυπαει στην πρωτη δοση περισσοτερο, το Μοντερνα στην δευτερη.

Καλη τυχη :sweat_smile:

2 Likes

Για το ΑΖ λενε για την πρωτη πιο πολυ, ισχυει, και εγω στο χαλαρο το περασα ας ελπισουμε να μην μου το φυλαει για την δευτερη :stuck_out_tongue:

2 Likes

3 Likes

Εμένα τελικά ο πυρετός του ΑΖ κράτησε κάνα 12ωρο μόνο και ήταν χαλαρός (37.2-37.7). Την επόμενη μέρα έπινα μπυρες στα Πετράλωνα.

Η γιατρός που με εμβολιασε μου είπε για δύο μέρες να μην φάω αυγά, ψάρι, σοκολάτα, φράουλες και ξηρούς καρπούς. Ευτυχώς για μπύρες δεν είπε τίποτα :wink:

1 Like

Πιο πιθανό να βρούμε αυτούς εδώ μέσα στο φόρουμ παρά mods

2 Likes
1 Like