Το Kingdom of the kings το άκουσα πρόσφατα,μιλάμε για ΠΕΛΩΡΙΑ δισκάρα. Όσο αφορά τα φωνητικά αν και καρα-γκρικλις, γίνονται ιδιαίτερα πορωτικά σε σημεία και ταιριάζουν απόλυτα με το υπερδυναμικό heavy metal ύφος.
Το μόνο μείον η παραγωγή…έπρεπε να το δυναμώσω αρκετά για να ακούσω τα τραγούδια όπως πρέπει…δε μπορώ να φανταστώ με έναν καλό ήχο(καλά να μη μιλήσω για μπόμπα παραγωγή) και με λίγη διαφήμιση ΠΟΣΟ ψηλά θα ήταν…θα μαμούσε και τους hammerfall ρε
το θρεντ είναι για όλους, απλά τυχαίνει οι περισσότεροι να γράφουμε για rock and roll-ιες.
Πάρτε αυτό εδώ, μιας και η επικαιρότητα τους ξαναφέρνει στη μνήμη μου:
[B]Αγανακτισμένοι Πολίτες[/B] - Φαύλος Κύκλος:
το γκρούπ δραστηριοποιήθηκε στα μέσα του 80, συμμετείχαν σε μπόλικες συλλογές, με γνωστότερη μάλλον τις κασσέτες του Ράδιο Ουτοπία, αλλά και τη ¨Never trash a pretty face¨ με ένα απίθανο εξώφυλλο[…] Η τύπισσα που τραγουδάει είναι η Σόνια και ο Βαγγέλης στα drums, και μετά την διάλυση του γκρουπ δημιουργήσανε τους Ναυτία. Δυστυχώς μόνο δύο κομματια μας αφήσαν, αλλά ρε γαμώτο ήταν πολύ ωραία. Μελωδία, πανκ, προβληματισμός, και όμορφιές γενικώς. Πόσο επίκαιροι είναι οι στίχοι ε.
να βαλω κι εγω ενα που στανταρ θα το χει ποσταρει πιο πισω κανενας παναγιωτης, απλα το ανακαλυψα τυχαια τελευταια και μου χει κολλησει και ειναι τελειο.
Horror Vacui - Κυκνειο Ασμα
http://www.youtube.com/watch?v=tfwly5I2hVk
δεν ξερω τιποτα γι αυτους περα απο το κομματι αυτο βεβαια.
Αν δεν κάνω λάθος δεν έχουν αναφερθεί.
Πρόκειται για τους [B]Μεταμεσονύκτια Προβολή[/B].
Σχηματίστηκαν στις Σέρρες το 1991. Μέσα στο 1992 κυκλοφόρησαν δύο ντέμο, ενώ το 1993 κυκλοφόρησαν το LP “Ματωμένη Πρεμιέρα”. Επίσης, συμμετείχαν στη κασετοσυλλογή του “Mass Dementia Zine” με συγκροτήματα από τις Σέρρες, όπως και στη συλλογή “Μαγικό Βοτάνι” του 1994 με το κομμάτι “Θύτης χωρίς πρόθεση”.
Εδώμπορείτε να ακούσετε το κομμάτι “Μωβ Ανταύγιες”.
έχουν αναφερθεί ξανά οι Horror Vacui Φ, και μου κάνει εντύπωση που σου είχαν ξεφύγει. Ο ιθύνων νους της μπάντας δεν έχει εξαφανιστεί, διοργανώνει μέχρι σήμερα ένα από τα πιο παλιά φεστιβαλ που γίνονται εδώ στην Αθήνα (το indie free festival). Ψάξτους κι άλλο θα γουστάρεις. Τα πιο όμορφα ποιήματα είναι αυτά που ποτέ δεν γράφτηκαν…
Πολύ ξεχωριστός ο ήχος των Μεταμεσονύκτια Προβολή. Κλασσικά, άλλο ένα αξιόλογο γκρουπ που μάθαμε από το Μαγικό Βοτάνι, αν και τον δίσκο τον άκουσα λίγα χρονιά μετά την κυκλοφορία του. Ξέθαψα και έβαλα το Ελεύθερη Πτώση, μάλλον το αγαπημένο μου του δίσκου!
Πιτσιρικαρία από Θεσσαλονίκη με επικούς τίτλους κομματιών. punkorollo noise/grunge κλπ. Έχουν μια φάση :!:
Ρε αναστηθήκανε οι Σεξουαλικά Πεινασμένοι Επαρχιώτες… Παλιά μπάντα από Γρεβενά, όπου είχαν ξεκινήσει το 80. Και ακούγονται και γαμάτοι και φρεσκαδούρα. Αυτά είναι
Αίμα, Βλέννα, Νεκρά Κύτταρα;; :lol: Νταξ, έχουν μια φάση όντως, το πολυεστέρας ακούγεται πιο ευχάριστα, τα υπόλοιπα δεν τα άντεξα και πολύ
Κάποια καλά νέα.
Σύντομα θα επανακυκλοφορήσει σε βινύλιο η πρώτη κασσέτα των [B]Moot Point[/B], που είχε κυκλοφορήσει αρχικά το 1986.
Για όποιον δεν γνωρίζει, πρόκειται για μία μπάντα από τη Θεσσαλονίκη που δημιουργήθηκε το 1984 και έχει κυκλοφορήσει δύο ολοκληρομένες δουλειές σε κασσέτα, και άλλη μία με κομμάτια ηχογραφημένα κατά τη τελευταία περίοδο του γκρουπ, κάπου στις αρχές των 90’s.
Η πρώτη κασσέτα τους που κυκλοφόρησε με τον τίτλο “Gonna Blast! Ya Fulla Lead” και θα επανεκδοθεί σε βινύλιο 25 χρόνια αργότερα με τίτλο “Ποντικοφάρμακο”, περιέχει garage/punk κομμάτια με ακατέργαστο ήχο και κοινωνικοπολιτικό στίχο.
Εδώ μπορείτε να ακούσετε το κομμάτι “Δεν καταλαβαίνω” --> http://www.youtube.com/watch?v=nXND14XPt7E
Και κάποιες φωτογραφίες:
έεεεεεεεεετσι!
ΓΕνικά το πρωινό μου ήταν αίσχος!
χθεσινο ποστ
Δεν εχει βγει απο τη βελονα.
smile, kosta song, endoskopie, mother sister, dance of freedom, another heart και τρελενομαι.
^^^ πωωωωωω μολις ακουσα το Another Heart απο περιεργεια και ειναι ΠΟΛΥ καλο…
ψαξε και τα αλλα που γραφω. φοβερα. εχω αναβασει κι εγω καποια βιντεο στο youtube. Πιο πισω ειχα κανει και αναλυτικοτατο ποστ για τη μπαντα.
@worst enemy
Αν παιζει καθολου cd τους, παρε μου και τα βρισκουμε Πατρα.
(Αν και χλωμο, συμφωνα με το ποστ σου.)
δεν κυκλοφόρισε σε cd δυστυχως
Οκ, δεν έχει και μεγάλη σχέση με το ύφος των συγκροτημάτων που ποσταρίστηκαν τελευταία, αλλά ένα από τα κομμάτια με τα οποία έχω κολλήσει τον τελευταίο καιρό είναι το Screwdriver των Nasty Beach.
Garage/surf/punk παιγμένο από τρία κορίτσια. Nastyyyyyyyyyy… 8)
δεν τις ήξερα. Το πρώτο κομμάτι που έχει στο playlist σα να είναι ίδιο με ριφφ του Blitzkrieg Bop!
Τεσπά, σήμερα στα προπύλαια παίζουν Αντίδραση, Lost Bodies, Σαμποτάζ και οι last drive των 00’ς ( = [B]Ducky Boyz[/B] ρε μ*&νιά!!!). Όσοι πιστοί…
Βγηκε το 2ο αλμπουμ απο [B]Μεθυσμενα Ξωτικα[/B] με τιτλο [B]“Θεριευοντας”[/B]. Δεν το εχω ακουσει ακομα αλλα φιλος που μου το πηρε κ το χει ακουσει ειπε οτι γενικα μουσικα διαφερει απο το 1ο. Εχει κυριως πιο low κομματια κ 3, 4 πιο δυνατα που θυμιζουν το μουσικο υφος του ομονυμου.
Επισης στο αλμπουμ αυτο συμπεριλαμβανονται κ 2 παλιοτερα τους κομματια, το “Οργη” που ειχε κυκλοφορισει το Δεκεμβρη του 09 κ το “Ξεskaρταρισμα”.
- Χορός
- Εισπνέοντας Φόβο
- Δεν Έχει Νόημα Να Κλαίς
- Οργή
- Ιδιώνυμο
- Ύψιστη Στιγμή
- Όλα Κάνουν Κύκλους
- Κ’ Για Τους Δυό
- Ξεskaρτάρισμα
- Hiphop Σιωπή
- Είναι Όλα Μουσική
- Στο Άδειο Μου Πακέτο
- Ύστατο
Ενα μικρο δειγμα εδω:
[U][B]Δεν Εχει Νοημα Να Κλαις[/B]
[/U]
[B][U]Εισπνεοντας Φοβο[/U][/B]
Μου πρότεινε τις προάλλες ένας φίλος να ακούσω το πρώτο demo της μπάντας του. Δέχτηκα, το άκουσα, και χάρηκα μια που διαπίστωσα πως βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο!
Τα τραγούδια [B]ζέχνουν[/B] κυριολεκτικά Misfit-ίλα και Type O Negative-ιλα. Η ριφολοφία και το rhythm section έχουν αυτό ακριβώς που πρέπει για να σε ξεσηκώσουν και τα danzig-μπάσα-goth στυλ φωνητικά βρίσκονται σε καλό δρόμο. Υπάρχουν σαφώς θέματα που καλό είναι να διορθωθούν μελλοντικά, ωστόσο τραγούδια όπως “Light of Day”, “Loser of Life” και το (maiden-ικο ομολογουμένως) “Seahawk” μου έδειξαν πως κυλάει μέσα στα παιδιά πολλά υποσχόμενη misfitοβρωμιά!
Το όνομα τους [B]Variation Zero[/B] και το myspace τους είναι αυτό:
Εύχομαι καλή συνέχεια στα παιδιά και με το καλό να τους δούμε και λάιβ κάποια στιγμή!
Έχει ανέβει ένα βιντεάκι από το δεύτερο reunion των [B]STRESS[/B] στη Πάτρα το 1996. Πρόκειται για το κομμάτι “Χαφιές” και μπορείτε να το δείτε εδώ --> http://www.youtube.com/watch?v=aepkWrPqvng
η καλύτερη μπάντα.