Burzum. Μπάντα με τύπο που έβγενε με ναζιστηκά συμβολά και το επαιζέ / δηλώνει ρατσιστής.
Ζεχνω σεξισμό. (άποψη) Αλλό το ένα αλλό το άλλο. Ναζιστής ΔΕΝ είμαι, ούτε μισώ ατομά λόγω χρώματος δερματός.
Τα κόλπα των Αμερικανίδων ΓΚΡΟΥΠΙΕΣ, είναι γνωστά. ΡΩΤΑ. (πλεον οχι μόνο αυτή που είχε πάει στους DECAPITATED - που είχε δηλώσει οτι την είχαν ξαναβιάσει για να ζητήσει λεφτά και γι αυτό γλιτώσανε οι Πολώνοι, μας το λέγανε και ατόμα απο του Corpse και άλλοι οτι το κάνουν αρκετές!)
Αμα μου σπάει τ @@ κάποια, γιατί να είμαστε μαζί και να ενοχλούμε ο ένας τον άλλο? Γιατι να είμαστε και οι δυο μίζεροι ? Αν η άλλη θέλει να δέσει το γαιδαρό της και δεν κάνει σεξ, (οσο συχνα όσο πριν) αν δεν την παντρευτώ, σορύ αλλα ΕΙΝΑΙ τραγική, σεξίστρια και καιροσκόπος. Θελει παιδί, δεν θέλει εμένα. Και αν δεν νιώθω έτοιμος, δεν θα μου το επιβάλει. Κρίμα διοτί στα άλλα γενικά δεν είχαμε θέμα, αλλά οταν έγινε όλο αυτό, κατέληξε στα βράχια αρκετά συντομά σχέση 2,5 έτων.
Έχω φίλο καλό γκέι. Ο τύπος γουστάρει να τον τρώει και δεν περιστρέφεται περι αυτού. Θεωρεί εαυτόν ανδρά αλλά με σεξουαλικη προτίμηση σε άνδρες. Οκ. Δεκτόν. Το αν ο αλλός ανατομικά είναι ανδράς ή γυναίκα, ΑΛΛΑ “νιώθει” το αντίθετο, είναι ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ φαινόμενο. (δεν λέω οτι έχουν ψυχολογικά γενικότερα, αλλα οτι αυτό ειναι κάτι που είναι μεσα τους, στο ψυχισμό τους (μπορεί και ορμονικό αλλα εκεί δεν μιλάς για δυσφορία φύλου). Το οτι μόνος σου παροξυσμικά, διαβάζεις αυτα που γράφω και τα διαστρέφεις για να ταιριάζουν με το αφηγημα σου, είναι δικαιώμα σου και αποψή σου. Αλλα απο πλευράς μου θα το διευκρινήσω.
Για να απολογηθώ για σεξισμό, πρέπει να είμαι πρώτα σεξιστής. Και πως είμαι ? Βγαίνω και παρενοχλώ γυναίκες ? Οχι. Λιγουρεύομαι ? Οχι συχνά, αλλά δεν φέρνω κάποια σε δύσκολη θέση κτλ κτλ. Αν τώρα δεν μπορώ εκ των πραγμάτων και δεν θέλω να βάλω τον εαυτό μου στα παπούτσια ενος ατόμου που έχει δυσφορία φύλου, αυτό δεν με κάνει σεξιστή. Δεν μπορώ να το νιώσω. Και λέω γιατι ως προς την σχέση του με το κράτος ενα TRANS ατομό πρέπει να κρίνεται βάσει της ανατομίας. Και για τις τουαλέτες ? Εχείς πεος ? Κατούρα σε ανδρικές, εχεις αιδίο, κατούρα στις γυναικίες, εχεις σακούλα κατούρα σε αναπήρων. Απλά.
Δεν κατηγορώ τις γυναίκες. Λέω οτι μου κάνει εντύπωση. Εχει μεγάλη διαφορά. Θεωρώ οτι αν κάποιος μου έκανε κακό θα αντιδρούσα. Αμεσά. Δεν θα το σκεφτόμουν. Δεν θα περίμενα - μήπως όποιος μου έκανε κακό, “εβλεπέ το σωστό”. Απλά πραγματά. Μου έκανε νερά η κοπέλα που είχα πιο προσφατα μακροχρόνια σχέση, επειδή ήθελε σωνει και ντε παιδί. Το λήξαμε. Και δεν χαίρομαι, απλά δεν θα συμβιβαστώ. Ο χαρακτήρας μου είναι έτσι. Δεν είμαι γυναίκα, ώστε να μπορώ να νιώσω αντίστοιχά, αλλά θαρρώ οτι σε θέματα ορθότητας/νομιμότητας, θα είχα παρόμοια προσέγγιση.
Οι “γελoίοι” Decapitated, κάτσανε να δικαστούν και “αθώωθηκαν”. Χάσανε μια επικερδέστατη περιοδία με KREATOR κτλ. Επρεπέ να τη ΣΚΙΣΟΥΝ στις αντι-μυνήσεις.
“Με νοιάζει, όμως, να σχολιάσω το rock ‘n’ roll lifestyle του γαμιά μουσικού που περιμένει τις groupies του”
ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΟ. Επίσης, αν σου την πέφτουν γυναίκες, γιατί να πείς όχι ?
Οι οποίοι αθώωθηκαν, αλλά ας τους δικάσουμε. Εχωντας διαπράξει μηδεν βιασμούς προσωπικά και μην έχωντας θέληση ούτε να βιάσω, ούτε να πληρώσω για έρωτα, μπορώ να δώ τα πράγματα μόνο απο αυτή τη σκοπιά. Δεν είμαι οπαδός των Decapitated. Το να κατηγορείς κόσμο για πράγματα που δεν έχει κάνει, αποτελεί δολοφονία χαρακτήρα. Αν ξέρεις άτομα λοιπόν που κάνουν κατι αξιοποινό, πανε σε ένα αστυνομικό κατάστημα και δήλωσε το. Απλό.
Οι Vektor δεν μ αρέσουν. Χάλια φωνή. Παίρνω θέση.
Η τυπισά ζητάει λεφτά απο οπαδούς του συγκροτήματος / ενδιαφερόμενους/ευαισθητοποιημένους σε θέματα τέτοια. (χτυπάει άσχημα)
Και παρουσιάζει μια κατάσταση δημόσια. Αρά μπορεί να συζητηθεί. (οχι για κουτσομπολιό) σαν γεγονός.
Αν δεχτούμε οτι τη χτυπαγέ κτλ. Διαζύγιο και εναντίον του. Αν όχι, και η τυπισα το “στήνει” για χ,ψ λόγους, μύνηση για συκοφαντία κτλ κτλ. Αν υπάρχει 3ο/4ο άτομο… who knows. (Ας βγεί βασει του ποιός εκανε τι πότε). Νομιζώ απλά και ντόμπρα τα λέω.
Στην Αμερική και στο χώρο του rock και όχι μόνο, είναι ενα γεγονός. (συνεναιτικό σεξ που αργότερα εκβιαστικά δηλώνεται σαν βιασμός - βεβαιά χάνουν αρκετές απο ιατρικές εξετάσεις) Μαλιστά, πολλές γκρούπις, έχουν πάει 2-3 φορές για να δηλώσουν “βιασμούς”. Αφου τις χαλάει, τι το κάνουν …
Βιασμός > Ποινικό αδίκημα. Οπώς και κυοφορία μωρού άλλου = μοιχία, αλλά ας τα πληρώνει ο λαλάκας.
Να αναφέρουμε οτι σε ελληνική μπάντα ο κιθαρίστας πήδαγε και γκάστρωσε την κοπέλα μπανταίου του ενω είχε αρραβωνιαστικιά και πήγε να το περάσει στο ντούκου ? Το αστειό είναι οτι παίζουν ακόμα μαζί. Αμα είσαι σωστός αντράς και σωστή γυναίκα…
Ανεφερά οτι αν θες την τωρινή ερμηνία το κράτος έπρεπε να το ενδιαφέρει το η ανατομική φύση του ατόμου. Δήλωσε οτι θές. Αν δεν θες να πας στρατό, δηλώσε τρανς. (οπως και γίνεται). Οτι και να θες να δηλώσεις, δήλωσε. Μ’ ενδιαφέρει να έχουμε ίση αντιμετώπιση απο το νόμο/κράτος. Απο εκει και πέρα για το πως αισθάνεσαι όπως προείπα, δεν μπορώ να κάνω κάτι. Ούτε μπορώ να το “κατανοησώ”. Και δεν προβαίνω σε χαρακτηρισμούς. Ανωμαλός… ουσιαστικά ενας τρανς(ανδρικής ανατομίας), που νιωθει γυναίκα και παλί αναλογά με την ανατομία του ατόμου με το οποίο θα συνευρεθεί θα λειτουργήσει, ειτε ομό είτε ετερόφυλικά. Δλδ κολλά οποια ταμπέλα θες, αλλα οι συνδιασμοί ειναι συγκεκριμένοι. Και δεν με αφορούν. Δεν πρέπει να με αφορούν κιολά. Γελάω με την αλλαξό-γενιά του προβεβλημένοθ το Jason/Αντιγώνη ? Η να τον πω με το αρσενικό γένος που χρησημοποιησέ ο ίδιος ? Ειλικρινά μπερδεύομαι. Βσκ - γιατι ασχολούμαι κιολα.
Μια γυναίκα που κάθεται και τρώει ξύλο κτλ, σιγουρα βρίσκεται σε μια κακή τοξική κατάσταση. Δεν θεωρώ σωστο να βρίσκεται σε αυτή. Αν ήμουν σε αυτη τη θέση, θα ήθελα να αλλάξει αυτή η κατάσταση άμεσα.
Μια μοντέρνα χειραφετημένη γυναίκα, ναι πρεπει να μπορεί να το σηκώσει το αχθός.
Λες και για έναν άνδρα πρεπεί να ισχύει κάτι άλλο. Equality …γκεγκε ?