Basketball ή αλλιώς "μπάσκετ ω ρε"

Τρομερή η Εφες . Απίστευτη η εικόνα της στο γήπεδο, αν και για μένα στηρίζονται πολύ στην περιφέρεια , τουλαχ. σήμερα . Λεπτομέρειες βέβαια . Μισιτς , Σανλι οι κορυφαίοι τους

Από την ΤΣΣΚΑ εξαιρετικός ο Κλαιμπερν και προσπαθεί και ο Χακετ .

Ματσαρα βλέπουμε ρε

1 Like

Αυτό έγραφα, πολύ ωραίο παιχνίδι. -5, 2:33 για το τέλος

Κρίμα, έτσι όπως πήγε στο τέλος ήθελα να το πάρει η Τσσκα

2 Likes

Προσπαθώ να καταλάβω τι έκανε ο Χιλιαρντ στο τέλος, γιατί έκανε αμέσως σουτ μετά το ριμπάουντ…το οποίο ήταν και ερμπολ.
Επίσης ο Λουντμπεργκ και τα 5 φάουλ ήταν σημαντικά για την ΤΣΣΚΑ, 13 λεπτά προλαβε να παίξει και είχε 15 πόντους.

Πραγματικά έτσι όπως πήγε το ματς στο τέλος και εγώ ήθελα ΤΣΣΚΑ. Μεγάλη ματσαρα πάντως.

1 Like

Πήγε να κάνει απίστευτη ανατροπή η Τσσκα αλλά δεν τα κατάφερε. Εφες μεγάλο φαβορί για την κούπα

Η ΤΣΣΚΑ λόγω Ιτούδη δε θα τα παρατούσε έτσι κι αλλιώς. Εννοώ ότι κάποια στιγμή θα μείωνε, εκτός κι αν η Εφές έκανε τέτοια παιχνιδάρα για 40 λεπτά. Σε ημιτελικό κι ενώ υπάρχει κρισιμότερο ματς τη μεθεπόμενη όμως; Δύσκολο.

Ο Ιτούδη ήταν τυχερός που είχε σε καλή μέρα τον Κλάιμπερν κι από κάποιο σημείο και μετά του έδινε συνεχώς isolations. Στην άμυνα έβαλε ψηλή πεντάδα με βοήθειες στη ρακέτα στις διεισδύσεις κι επομένως άφησε λίγο τα μακρινά σουτ, τα οποία δεν τα δοκίμασε πολύ η Εφές. Anyway δίκαια οι Τούρκοι στον τελικό αν και θα προτιμούσα ΤΣΣΚΑ.

Στο ματς που γίνεται τώρα, η Μπάρτσα τουλάχιστον δεν παίζει το χάλι των POs. Βασικά παίζει με βάση τις (επιθετικές) προσδοκίες που είχε ο κόσμος με 27 πόντους στο α δεκάλεπτο, εκ των οποίων οι 7 από τον 40άχρονο Πάου Γκασόλ. Καλάθης ήδη 5 assists. Από κοντά το Μιλάνο όμως. Καλό ματσάκι φαίνεται να είναι κι αυτό.

ΥΓ: Υπάρχει ήδη topic για τη φετινή σεζόν οπότε λόγω ψυχαναγκασμού, μεταφέρω το post μου κι εκεί :stuck_out_tongue_closed_eyes:

5 Likes

Μαζί του την ίδια πρόθεση εξέφρασαν κι οι Damian Lillard, Jason Tatum, Draymond Green, Bradley Beal και Devin Booker, παρά το γεγονός πως ίσως να τελειώσει τις υποχρεώσεις του με τους Suns μόλις μία εβδομάδα νωρίτερα.

Χρυσό από τώρα. Αυτή τη φορά αποφάσισαν να κατεβάσουν παιχταράδες.

Οι παιχταράδες αποφάσισαν να κατέβουν είναι το σωστό. Τους έχουν ψηλά τους Ολυμπιακούς δεν μου κάνει έκπληξη

1 Like

Απολαυστική συνέντευξη. Τεράστιος Ντούντα.

4 Likes

Ο Σπανουλης ανακοινωσε οτι σταματαει

1 Like

Μόλις το διάβασα.Παει άλλος ένας μεγάλος.Θα μπορουσε έναν ακόμη χρόνο μπροστά στο κοινό αλλά ξέρει καλύτερα.Παντως το περίμεναμε,φετος-του χρόνου.Δεν παύει να είναι πάντα περίεργο το συναίσθημα όταν έρχεται η σημαδα η ανακοίνωση.

2 Likes

Ευχαριστούμε για όλα Kill Bill

3 Likes

Έβλεπα τον ημιτελικό με ΤΣΣΚΑ στη Μαδρίτη το 2015. Είχε 0/11 μέχρι τα τελευταία 3 λεπτά. Τότε έκανε 3/3 τρίποντα και 1/1 δίποντα (το τελευταίο με τον ψηλό να τον παίζει πολύ καλή άμυνα). Τεράστιος παίκτης, κέρδισαν μεγάλο συμβόλαιο όλοι οι άτεχνοι ψηλοί που έπαιξαν μαζί του κι έχει ήδη μείνει στην ιστορία του μπάσκετ, αφού το Spanoulis play είναι “επίσημο” όνομα στο ΝΒΑ για την κίνηση που καθιέρωσε για να απελευθερώνεται για τρίποντο.

Το κωμικό είναι πως όπως τον κόβω, αν θέλει σε 2 χρόνια να γυρίσει, θα έχει διατηρηθεί σε κατάσταση που θα είναι χρήσιμος σε οποιαδήποτε ομάδα της Euroleague

4 Likes

Άι στο καλό, το διαβάζω τώρα και στη μέση κατέληξα να βλέπω highlights Πέτρου Κίνη…

Για τον Σπανούλη, μεγάλος παίκτης, μπορούμε να πούμε κι άλλα διάφορα αλλά όχι σήμερα.

1 Like

Παιχτης που σημαδεψε την εποχη του ο Σπανουλης.

2 Likes

5 Likes

Εύχομαι στους “ολυμπιακάρες” συνοπαδούς μου με τους οποίους έχω πραγματικά τσακωθεί για τα αθλητικά (καμία σχέση με αντιπάλους οπαδούς που στο τέλος όλες οι διαμάχες τελείωναν με χαβαλέ)… να δουν το μπάσκετ που ονειρεύονται αφού τώρα σταμάτησε ο παίκτης που τους κατέστρεφε την ομάδα.

Μπράβο Μπαρτζώκα που δεν κατάφερες να πάρεις ούτε ένα ποιοτικό 10λεπτο σε κάθε αγώνα από τον Σπανούλη έστω στα 38 του… πρόκειται για κατόρθωμα. Και μπράβο που είσαι σίγουρος ότι δεν θα το καταφέρεις ούτε την επόμενη σεζόν έχοντας Σλούκα και Γουόκαπ να τραβήξουν τα πολλά λεπτά συμμετοχής.
Προφανώς είναι σίγουρος ότι μπορεί να βρει καλύτερο παίχτη από τον τωρινό Σπανούλη για τρίτο ασσόδυο πληρώνοντας λίγα.

Ευχαριστούμε για όλα Μπίλαρε

4 Likes

Μας περνάνε για ηλίθιους και άσχετους…