Crust δισκοι

μιας και πιασαμε τα ντοπια βιολιά, να πουμε και τους Βαλπουργια νυχτα ?

Όντως, γαμάτη μπάντα, και κρίμα που διαλύθηκαν. Δε θα τους χαρακτήριζα τόσο crust (φαντάζομαι κι εσύ εννοείται), αλλά punk rock περισσότερο και γαμάτο μάλιστα. Ενώ το βιολί δίνει ρέστα στη μουσική τους. Δε θα ξέχασω ποτέ όταν τους είχα δει live, πιτσιρικάς ξέρω’ γω 15-16 χρονών, πόσο είχα εντυπωσιαστεί/σκαλώσει/πορωθεί που παίζαν punk και είχαν χώσει μέσα και βιολιά. Τότε μου ήταν τίγκα πρωτόγνωρο κάτι τέτοιο (που να ξερα μετα τι μπανταρες θα πεφταν στ’ αυτια μου:lol:). Mετα εννοείται πήγα και πήρα το σιντί που’ χαν βγαλει τοτε.

Βαμμενο πανι ρεεε
[B]

(λαιβ το παιζαν με βιολι)

Από Σεπτέμβρη και μετά.

Madame Germen μεγαλη αγαπη!!!

'Οσοι γουστάρετε Hospise και γενικά αυτή τη μεριά του crust, δοκιμάστε τη νέα δύναμη Homunculi.

Δεν ξέρω αν αυτό λέγεται κραστ, πάντως μιλάμε για ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΕΠΟΣ και παίζει ήδη πέμπτη φορά σερί και κλάμα και ανατριχίλες!
Worst νομίζω επιβάλλεται θρεντ.

[SIZE=“5”]EΠΙΚΙΛΑ. ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ. Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Η ΙΔΙΑ[/SIZE]

Δεν έχω άλλα λόγια. Απλά οι amebix ξύπνησαν σαν μαμούθ από τους πάγους και ήρθαν να διδάξουν μπάλιτσα. Αν είναι όλο το άλμπουμ έτσι, το λιγότερο που με απασχολεί είναι αν παίζουν crust ή όχι πλέον.

Ψήλε δε σου κρύβω ότι το σκατό-teaser που είχες στο blog σου με είχε πριζώσει θετικά εδώ και πολύ καιρό, και τράβαγα τα βυζιά για το πως σκατά θα είναι τα κομμάτια τους

Θα είναι πάντως αμφιλεγόμενο δίσκιο:!:

Πωπω στροφηηη! Εχω ακουσει διαφορα Amebix απο δω και απο κει και ενω δεν ειναι ακριβως αυτο που ακουω, μου αρεσαν μπορω να πω. Εδω περα φαινονται να κανουν επιτοπια στροφη και πραγματικα ΤΕΡΑΣΤΙΑ κομματαρα! Αν ειναι σε τετοια επιπεδα ο δισκος θα πεσει απειρο λιωσιμο!

Επιπλεον, επειδη απ’οσο εχω καταλαβει καθως ειμαι ασχετος με το ειδος, crust αυτο δεν ειναι. Τοτε τι? Πειτε μου να ξερω να ψαξω και αλλα τετοια…

Edit: Ο δισκος εχει βγει? Εστω στο νετ? Αν οχι ποτε κυκλοφορει?

Μαλακες, να ναι στην ιδια ποιοτητα ολος ο δισκος και θα πουμε ΜΕΓΑΛΑ λογια!!!

bump

To ρεφρέν του κομμάτιου που έχω στο λινκ είναι από τα καλύτερα japcore ριφάκια που έχουν γραφτεί ποτέ. Όλη η αλήθεια.

oι crow γαμανε … \m/

Μπορεί να κάνω μέγιστο φάουλ που ποστάρω το συγκεκριμένο εδώ, δεν ξέρω την τύφλα μου όσον αφορά το είδος είναι η αλήθεια, οπότε να είστε επιεικείς.
Αλλά άκουσα αυτό τώρα τελευταία και μου άρεσε πολύ:

[B]Midnight - Farewell to Hell[/B]

Το έχει ακούσει κανένας άλλος, ή έστω ένα σχόλιο για να ξέρω πού πατάω και πού βρίσκομαι :stuck_out_tongue:

Α, ορίστε κι ένα δείγμα: http://www.youtube.com/watch?v=BvENCRNKCQo

[B]Ασσαυλτ - assault (Japan, 2003)
[/B]

Mου τους έστειλε φιλαράκι τις προάλλες. Όνομα που το’ χα δει να κυκλοφορεί στην τεράστια λίστα του θεικού ιαπωνικού underground label [B]Η.G fact[/B], αλλά δεν είχα δώσει περεταίρω βάση, εκτός ίσως από ένα γρήγορο πέρασμα. Κακώς! Τρομερή japcore μπαντάρα. Απλά τρομέρη. Τρελές πολεμικές συνθέσεις, κλασσικές ιαπωνικές ριφάρες, αργά σημεία, μελωδιάρες, και που και που τελείως neocrust σημείά. Κάθε κομμάτι είναι τρομερό, κι έχει τουλάχιστον ένα σημείο χύσιμο.

Mετρούν 2 Lp, ένα το 2001, κι ένα το 2003 (ομώνυμα και τα 2) τα οποία είναι διασκάρες (μ’ ένα προβάδισμα στο πρώτο), και 2 Ep, εκ των οποίων το ένα, ονοματι [B]martyrdom[/B], ειναι απλα επικο και συστηνεται ανεπιφυλακτα.

Ψαχτείτε

[B]http://www.youtube.com/watch?v=DETFqfKQJeY&feature=player_embedded[/B]

Ειδατε πιστεύω την χρήση ελληνικών γραμμάτων?:stuck_out_tongue:

ειναι καλτ

Έχω καθυστέρηση σε τούτο το θρεντ, προς το παρόν έχω ψαχτεί με το Crow.
Με Crow γενικά.
Και δεν μπορώ να βρω οργανωμένα στοιχεία πουθενά (δισκογραφίες και τέτοια) οπότε πειραματίζομαι με τη γελοιότητα του youtube, ακούω κομμάτια, κάποια γαμάνε κάποια όχι και τόσο, και δεν μπορώ να οργανωθώ!

worst έχεις κανά παραπάνω ίνφο?
Δισκογραφία, ημερομηνίες κλπ?
Απ’ότι έχω καταλάβει είναι στη φιλοσοφία eps, lps, splits και τέτοια. Mέχρι τώρα έχω συγκρατήσει μόνο την πληροφορία ότι θέλω να βρω το Bloody Tear. Στα άλλα έχω χάσει τη μπάλα :stuck_out_tongue:

κοίτα crow είναι ιδιαίτερη μπάντα. Δε θα την χαρακτίριζα ούτε την καλύτερη, ούτε και την αγαπημένη μου του είδους, αλλά παίζει καλή μπάλα ενώ σίγουρα έχει μεγάλη ιστορία.

Από Lps έχει δύο, το κλάσσικο Last Chaos του 1994, το οποίο αν δεν έχεις συνηθισμένο αυτί, μπορεί και να μη σ’ αρέσει και πολύ, καθώς είναι πολύ ωμό παλιό d-beat-hardcore, και το bloody tear του 2006, το οποίο είναι το δεύτερο Lp της μπάντας κι έχει τον ήχο που γουστάρω πιο πολύ.

Από μικρες κυκλοφορίες υπάρχουν μπολικά καλούδια, με κορυφαία κατά τη γνώμη το Επ που αναφέρω ελάχιστα ποστς πιο πίσω (neurotic organization 2001 -ΕΠΟΣ-), και το σπλιτάκι με τους τσέχους see you in hell (2009).

Ναι, από τα κομμάτια που άκουσα πράγματι κι εγώ συγκράτησα αυτά του Bloody Tear.
Το neurotic organization το άκουσα, μου φάνηκε πως υπάρχει διαφορά στον ήχο. Αλλά δεν μπορώ να κρίνω 100%, από τις άλλες κυκλοφορίες έχω ακούσει μόνο κομμάτια.
Θα συνεχίσω βάσει των προτάσεων, thanks :smiley:

Να μπώ λίγο σφήνα εδώ και να πώ ένα όνομα που έχετε/έχουμε ξεχάσει και ντροπή σας/μας δηλαδή.

[SIZE=“3”][B]Skitkids[/B][/SIZE] ρε μλκες δηλαδή να 'ούμε:!:

Πως θα ήταν οι Turbonegro/Hellacopters αν δεν είχαν ανακαλύψει τους Alice Cooper/Stooges/AC DC και γενικά αν πατούσαν παραπάνω γκάζι.

Crust punk rock n roll σεξ, βία, χουλιγκανισμός, Motorhead, Discharge.

Ακούμε οπωσδήποτε τα Onna For Pleasure (2004) και Besöket Vid Krubban (2007).

Και κανα λινκ να γουστάρουμε,




Μεγάλοι! Νομιζω πως δεν χρειάζονται πολλες συστάσεις, μονο ατάκες τυπου: “συσσωρεύω ολη τη καύλα μου στη μουσική και στο δίνω στη μούρη, ακολούθα το ρεύμα ή πέθανε μίζερα”.

ΟΚ, δικός μας κι εσύ!
Παίξε μπάλα :D:D

Ωραίος ρε Grym. Μεγάλοι αλήτες :thumbup: