Βαριέμαι.Πειτε ότι σας κατέβει (Part 2)

Άσχετο/σχετικό, αλλά εμένα μου βεβαιώθηκε πρόστιμο στο taxis από τον ΟΣΥ τη Δευτέρα από το 2012. Πήρα τηλέφωνο να τους πω “είστε μλκες? Ο καθενας κάνει ό,τι θέλει, που να θυμάμαι αν ισχύει αυτό που λέτε, πως μπορώ να το αντικρούσω κλπ κλπ” και μου έλεγε μλκιες “αφού έχουμε τα στοιχεία σας, δηλαδή άλλον έγραψε”.

Τεσπα δε θα ασχοληθώ άλλο και θα το πληρώσω (180€ κιόλας η μλκια), αλλά δε θυμάμαι καν τη φάση, έχουν περάσει 11 γαμημένα χρόνια και μου είπε πως στην 20ετια παραγράφονται.

2 Likes

Δεν νομιζω οτι μονο οι κατοικοι αθηνας το δικαιουνται, δεν το ξερω σιγουρα ομως μην σου λεω μλκιες.

Απλά εχω ξενερωσει με όλα. Και το λάιβ δε λέει και πολλά. Τζάμπα ήρθα και έφαγα και βροχα.

Ειλικρινά αισχος. Λυπάμαι για τα λεφτά αυτά που θα πετάξεις στο δρόμο. Είναι ζώα απλά και μόνο αυτό. Είναι δύσκολες εποχές και δε δείχνουν καμία κατανόηση

Θα το ψάξω αν είναι πριν περάσουν δέκα μέρες και θα ενημερώσω για όποιον την πατήσει να ξέρει να το ακυρώσει

Μαρμελάδα βερυκοκο. Απελπιστικά εύκολο πράγμα, πρώτη φορά έφτιαξα.

Υ.Σ. Παλι λαθος νημα χαχαχα. Αλλα νταξ, βαριομουν τις προαλλες οταν την εφτιαξα, ταιριαζει λιγο :stuck_out_tongue:

3 Likes

Βγαινω για τρεξιμο μετα απο χμμμμ… 1 χρονο; Κωλογονατο, με διελυσες. Ευχηθειτε μου καλη τυχη κι αν δεν ξαναδιαβασετε απο εμενα, οι συνταγες μου ειναι περασμενες στο κινητο μου.

Στο επανειδειν.

9 Likes

Με το μαλακό το τρέξιμο μετά από ένα χρόνο! Ρώτα κι εμάς που υποφέραμε από τραυματισμούς. Εύχομαι περαστικά!

3 Likes

Επεστρεψα. Στα θετικα νεα: επεστρεψα. Στα αρνητικα νεα: 30%+ πιο αργος χρονος απο την τελευταια κανονικη φορα που ετρεξα.

Ευχαριστω για τις ευχες. Φυσικα δεν ειναι η πρωτη φορα που τη βγαζω με τραυματισμο, αλλα αυτος ηταν ο χειροτερος που εχω παθει.

Εννοειται οτι για πρωτη φορα ημουν προσεκτικος. Εννοειται οτι ετρεχα-περπατουσα-ετρεχα-περπατουσα, αλλα το γεγονος οτι δεν εσκασα και γυρισα με κανονικες ανασες, μου δινει ελπιδα :smiley: Αρκει να συνεχισω…

13 Likes

Μου έστειλε ο Αρχηγός στο ινμποξ, ρωτώντας αν γύρισες σωος…
…και αν έβαλες να παίζει το Number 1 ενώ έτρεχες
it fits the workout and serves as a kind reminder that 1996 is ahead
(“top five louder than hell? αστο πανω μου Αρχηγε”)
σε καλυψα παντως, του ειπα οτι ψηνεσαι να τρεχεις με ολοσωμο ανιμαλ πριντ ακουγοντας Sylvester :wink:

1 Like

Ευχαριστω για την καλυψη, αλλα πες του οτι αν εχει αποριες, να απαντα στις κλησεις. Απο τοτε που εγινες υπΑρχηγος του, δεν βγαινει στα τηλεφωνα. Ακομη κι ο Δουρος βγηκε, αυτος τπτ. Επισης πες του οτι οχι, ειχα την καλυτερη παρεα στο τρεξιμο και δεν εβαλα μουσικη, αλλα δεν θα εβαζα το Ν1 διοτι του κανω μουτρακια. Τελος πες του οτι τρεχω με εφαρμοστο κολαν α λα Steel Panther. Δεν τον φοβαμαι.

Καλα, δεν ειναι αναγκη να του τα πεις κι ολα, ξερεις εσυ.

1 Like

Κάθε λέξη, κάθε γραμμή της απάντησης, και ένα ποίημα, οπτικοποιημένο
Θα μεταφέρω την απάντηση “κομψά διαμορφωμένη”

1 Like

Και όμως δεν έχουν περάσει εντελώς. Εννοώ ότι μπορεί να μην είναι στα φόρτε τους πλέον, αλλά ακόμα υπάρχουν. Δείτε ποστ που έκανε η Αθηναΐς Νέγκα πριν λίγες ώρες:

Το ωραίο όμως δεν είναι αυτό. Είναι ένα ποστ από κάτω:

Και όπως σχολιάζουν από κάτω, πληρώνει το Καναδέζικο Δημόσιο τις πίπες (εκεί δουλεύει ο 35άρης καθηγητής).

Καναδάς σου λέει μετά…

Και εκεί που ανυπομονούσα για candlemass και ghost και έχω κλείσει απ’ τους πρώτους εισιτήριο σκάει χαρτάκι για εφορευτική επιτροπή. Και αναρωτιέμαι ΤΙ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΩ;

Πόση διάρκεια έχει αυτή η ρημάδα η επιτροπή ρε παιδιά; Θα προλάβω τους ghost;

Θεωρητικά, εάν πας να ψηφίσεις κι έχουν μαρκάρει το όνομά σου στις λίστες, μπορούν να σε κρατήσουν εκεί ως το τέλος της ψηφοφορίας ή να σε βάλουν να καταμετρήσεις ψήφους.
Μπορείς βέβαια να επικαλεστείς κώλυμα παρουσίας και να μην πας (ψάξε για απαλλαγή από εφορευτική επιτροπή). Η πιο σίγουρη λύση είναι να μην πας να ψηφίσεις (κακό κατά τη γνώμη μου, αλλά έχει παραγίνει αυτό με το να καλούν τυχαίους πολίτες για εφορευτική)

4 Likes

Ισχύει αυτό που γράφει η @OwlKitty , μπορείς να μην πας από τα άγρια χαράματα, όμως με το που εμφανιστείς για να ψηφίσεις θα σε κρατήσουν για την καταμέτρηση. Εντάξει, αυτή την φορά δεν έχει σταυρούς οπότε θα είναι ταχύτερη η διαδικασία, αλλά και πάλι Ghost δεν προλαβαίνεις με τίποτε, εκτός κι αν θεωρήσουμε ότι θα ξεμπερδέψεις από όλα αυτά την ώρα που… βγαίνουν τα φαντάσματα!

1 Like

Thank you για την απάντηση!

Σκέφτομαι να τους πιάσω στις 6 το πρωί να τους εξηγήσω ότι έχω ένα project να κάνω για την δουλειά και πρέπει να είμαι πίσω στις 6-7 το αργότερο. Αν και χάσιμο χρόνου δεν με πειράζει να είμαι μέχρι εκείνη την ώρα. Είναι πολλές οι ώρες έτσι και αλλιώς !

Α ΡΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! ΜΑ ΣΤΟΥΣ GHOST???!!!

1 Like

Οι λύσεις είναι δυο:

  1. Δεν πας καθόλου, ούτε καν να ψηφίσεις. Ρισκάρεις να έρθει η αστυνομία να σε ψάξει σε περίπτωση που ο δικαστικός αντιπρόσωπος είναι περίεργος και τυπικός με τις διαδικασίες. Η λύση αυτή χαρακτηρίζεται ως χαμηλού ρίσκου, και πας συναυλία ανενόχλητος.

  2. Σκας μύτη 6 το πρωί, πρώτος πρώτος με σκοπό να αποκτήσεις άτυπα το διαπραγματευτικό προβάδισμα σε περίπτωση που έρθουν και άλλοι σαν εσένα και τους ξεκαθαρίσεις ότι θα κάτσεις σερί μέχρι τις 5 γιατί μετά έχεις μία σημαντική υποχρέωση. Το έκανε ο ξάδερφος μου στις προηγούμενες εκλογές για να δει τον τελικό φάινολ φορ. Εξαρτάται από το πόσο ευέλικτος είναι ο δικαστικός αντιπρόσωπος και για το αν θα υπάρξει συμμετοχή στην εφορευτική επιτροπή. Θεωρώ τη λύση υψηλού ρίσκου γιατί αν στραβώσει η δουλειά χάνεις τη συναυλία.

Εγώ θα σου πρότεινα το 1

3 Likes

Αμφιβάλλω ότι θα πείσεις τον οποιοδήποτε δικαστικό αντιπρόσωπο να σε απελευθερώσει. Με βάση το νομικό πλαίσιο, είσαι υποχρεωμένος να παράσχεις αμισθί υπηρεσίες καθ΄όλη τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας και κανένας δε θα σε αφήσει να φύγεις, είτε έχεις δουλειά είτε όχι στην καταμέτρηση. Μόνος τρόπος να μην κάτσεις, είναι να μην πας να ψηφίσεις και ειδικά αν ανήκεις σε μικρό δήμο, να μην είσαι σπίτι, διότι ο δικαστικός αντιπρόσωπος διατηρεί το δικαίωμα να στείλει μπάτσο σπίτι σου και να σε προσαγάγει για την εκπλήρωση των καθηκόντων σου.

Αυτό είναι υποτίθεται ακριβώς το νόημα βέβαια, να είναι τυχαίες οι επιλογές ανάμεσα στους πολίτες.

1 Like

Είσαι τακτικό ή αναπληρωματικό μέλος; Εγώ στη θέση σου θα πήγαινα το πρωί και θα τους έλεγα ότι στις 5 πρέπει να φύγω και θα έφευγα. Κανείς δεν πρόκειται να πει στην Αστυνομία να σε συλλάβει ή να σε κουβαλήσει στο εκλογικό τμήμα.

1 Like