Πες μου πού διαφωνείς συνάδελφε :!:
Στο οτι με τα πυρηνικα και βιοχημικα οπλα θα καουν και τα ελαχιστα ‘‘χλωρα’’ και κυριως οτι μετα ο πλανητης δεν θα ειναι κατοικησιμος για να χτιστει ο νεος πολιτισμος στις σωστες βασεις.
Υπερβολές, απλά θα έρθει η ώρα του Mad Max.
Γιατί να χτιστεί οτιδήποτε; Μια χαρά ήταν ο πλανήτης χωρίς τον άνθρωπο.
Ε οκ, τοτε ψοφα εσυ πρωτος να δωσεις το παραδειγμα, ωστε να γινει ο πλανητης μια χαρα κατα εναν ανθρωπο λιγοτερο και μετα ακολουθουν και οι αλλοι.
Καταπληκτικό, καραγκιόζη. Κλείσε λίγο το ματάκι, νούμερο.
otinane, να ξαναζωντανέψεις, νεκρός δεν μου είσαι χρήσιμος, μην επηρεάζεσαι απ’τους αμπιεντμπλακμεταλζ. αστραλαμπιεντ μόνο ή, έστω, κάνα υπερβατικό δυναμομεταλ αν ντε και καλά ψάχνουμε προσωπική ανύψωση (ώστε να είναι πιο εύκολη η κοινωνική ανύψωση, μη ξεχνιώμαστε!). παρόλα αυτά πάντως, όσο δυναμομέταλ, όσο διάστημα κι όση ενδυνάμωση και να καταναλώσω, εξακολουθεί να με λυπεί που με κλάνουν και με αγνοούν ο mule κι ο floydized. τουλάχιστον μπορούν να μου πουν το γιατί;
Έχει all star game αυτό το Π-Σ-Κ,ποιος ασχολείται με φιλοσοφίες.
τη φιλοσοφία χεσμένη την έχουμε, εγώ για πολιτική οικονομία και οικονομική πολιτική ρώτησα! δευτέρα θα μου πείτε δηλαδή;
Όλα μια ιδέα είναι.
Έτσι κι’αλλιώς,μην περιμένεις για απαντήσεις σε τούτη την ζωή,μόνο για προσεγγίσεις.
Δευτέρα τρώμε λαγάνες
ok, ελπίζουμε λοιπόν να φας καμιά λαγανίτσα, να χωνέψεις. να διαβάσεις κάνα γερμανικό πρωτότυπο, να χωνέψεις. να απαντήσεις (προσεγγιστικά!).
Πρωτότυπο δεν λες τίποτα.
Μέχρι και σειριακό αριθμό θα κοιτάξω,μη σου πω θα ψάξω και για βινύλιο-τι διάολο τα γράφανε,δεν θα τα έλεγαν κιόλας;
By the way, το ποστ που μου σβησατε δεν ηταν ουτε επιθετικο ουτε προσβλητικο απεναντι στον ΒΑΝ και ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ο ΒΑΝ καταλαβε με ποια εννοια το εγραψα.
Ασφυκτιω μεσα σε τοσο politically correct πλαισια…
Η αλήθεια είναι οτι σου έριξα ελαφρύ μπινελίκι επειδή κατάλαβα πως για κάποιο λόγο μου την λες, γι’αυτό σβήστηκαν και τα δυο.
πφφ, και θεωρουσα οτι εχεις μια αντιληπτικοτητα ικανοποιητικη ωστε να καταλαβεις ευκολα το πνευμα του ποστ και τι ηθελα να πω…:-k
στειλε σε πμ το διαγραφεν ποστ σου, οπως ακριβως το ποσταρες.
Το να κλαίγεσαι επειδή δεν τα βγάζεις πέρα ή να αγανακτείς δεν σημαίνει ότι ενδιαφέρεσαι για την πολιτική!Εννοείται ότι ο κόσμος κουβεντιάζει συνέχεια αυτά τα θέματα…εδώ περπατάς στον δρόμο και δίπλα σου ακούς βογγητά και αναστεναγμούς!Δεν εννοώ να περπατάς στο Μεταξουργείο! :lol:
O φιλελεθερισμος ειναι αντικρουομενη εννοια με αυτη του κρατους. Ποσο μαλλον του πελατειακου.
Καλά μην παίρνεις κι όρκο…
Είναι τόσο πολύ αντικρουόμενη έννοια που όσες χώρες είναι φιλελεύθερες δεν αναγνωρίζουν κράτος…oh wait… :-s:-s Και το κράτος πάει μαζί με τις τάξεις, και υπάρχουν οι τάξεις σε ένα φιλελεύθερο σύστημα άρα υπάρχει και κράτος…μμμ ναι urban legend λοιπόν η συζήτηση, να την μεταφέρετε σε ανάλογο thread
Oύτε καν όμως
Μην μπερδεύουμε κάποια πράγματα επειδή έτσι τα ακούμε στις ειδήσεις κτλ.
Δεν υπάρχει περίπτωση κανένας σοβαρός,δεν θα πω φιλελεύθερος,αλλά νεο-φιλελεύθερος να πει ότι το κράτος είναι αντικρουόμενη έννοια με την φιλοσοφία του.Θα γελάνε και οι πέτρες.
Το ότι οι νεο-φιλελεύθεροι μπορούν να θέλουν περιορισμό του ναι,αλλά κράτος=αστικό πολίτευμα άρα κατεξοχήν συνώνυμο της κάθε φιλελεύθερης θεώρησης και των μετεξελίξεων της