Το 1993 ο Dickinson κανει την χειρότερη κινηση στην ζωη του προδίδει κ εγκαταλειπει το γκρουπ που τον εκανε αυτο που ειναι μεχρι κ σήμερα…
Χειρότερη γιαυτον καλύτερη για εμας εδω στην Ελλάς που ετσι ξεκινάει η πιο συχνη ζωντανή παρουσια του θηρίου στην χωρα μας.
Νοσταλγησα μετα την συναυλία στο οακα που δεν πηγα κ ειπα να θυμηθώ την δικη μου ζωντανή επαφη με τους θεους.
Φοβερος Οκτώβριος στην ζωη μου ειδα πρωτη φορα maiden εκανα σεξ πρωτη φορα κ ειδα κ gamma ray πρωτη φορα μ αυτη την σειρα σημασίας.
Ο Harris σαν μεγαλος ηγετης κανει την στρατηγικη κινηση κ λεει “θα παιξουμε σε μικροτερα μερη αλλα σε περισσότερες χωρες” ετσι:
Ιβανωφειο. Επεισοδιακια απεξω με τα ματ με 2 3 καμμενους καδους, εισοδος με στριμωγμα απο μια πολυ πολυ πολυ μικρη πορτουλα. Με το αλκοολ ακομα δεν εχω αναπτυξει ιδιαίτερη σχεση οποτε ειμαι κομπλε (το αντίθετο θα με επηρεάσει στις επομενες συναυλίες αν συνεχισετε το διάβασμα). Μπασιμο με man of the edge της πουτανας βρίσκομαι απο την μεση μπροστα μπροστα κ ταυτόχρονα στον παραδεισο κ στην κολαση. Ξυλο ξυλο ξυλο. Δεν αντεχω παω να σκασω δεν μπορω να παρω ανασα. Υποχωρω προς τα πισω. Τι ζουμε ομως; MAIDEN MAIDEN!!! Επος. Η πιο metal συναυλια των maiden στην Ελλάδα. Σετ λιστ καυλα. Αφιονισμένο γκρουπ αφιονισμενοι οπαδοί. Οι Αθηναίοι τους είδαν επιπλέον 2 φορες στο γηπεδο Περιστερίου 2 συνεχόμενες ήμερες κ πρεπει να ηταν πιο καυλα. Γαμιεστε
Λιγα χρονια μετα θέατρο δασους σαλονικα.
Μουδιασμενο γκρουπ μουδιασμενοι οπαδοί κατι φαινοταν οτι δεν…ντου απο το δάσος επανω τζαμπατζηδων εγω στην αρχη κερκιδα μετα δεν άντεξα πηγα κατω. Οκ καλα ηταν. Ευχαριστούμε blaze. Και Bruce.
ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ
Εκδρομη απο σαλονικα, σκηνες ακομα απο τον σεισμο σε διαφορα σημεια, λαοθαλασσα, επικο σετλιστ, ο bruce την εκανε απο την σκηνη στο 2 minutes to midnight αφου μπροστα του αναψε πυρσος “fuck you”, τον βρισαμε κ εμεις, μπινελικια Bruce σε οπαδο που εφτυσε τον harris, πυρσοι, εγω κερκιδα καγκελο. Metal. Ετσι πρεπει να είναι οι συναυλίες.
Χμμμμ…
Δεν εχω να πω πολλα. Δεν εχω καμια ιδιαίτερη ανάμνηση. Εκδρομη απο σαλονικα. Αλλη μια φορα maiden. 9500 δρχμ το εισιτήριο. Α ναι τραγουδησε λιγο παραπάνω το Alexander.
Golden years.
Το αλκοολ ηρθε στη ζωή μου. Καμια αναμνηση απο την συναυλια. Καμια. Μονο το εισιτήριο μου θυμιζει οτι πηγα. Πηγα; μηπως ακυρωθηκε η συναυλία; δε ξερω. Τεσπα. Ηττα απο τα αποδυτήρια.
AMOLAD
Προωθηση του a matter. Ελληνικο. γηπεδο μπάσκετ. Εξω απο το γηπεδο 5 ωρες πριν την συναυλία με το peugeot 206 φορτωμένο μπυρες. Κακη επιλογή. Δεν θυμάμαι πολλα πράγματα. Μονο μια κοπελα να με κραταει απο την μπλούζα αφου ημουν ανεβασμένος σ ενα καγκελο στις κερκίδες κ χτυπιομουν κ αυτη ετρεμε μην πεσω “σας παρακαλω πειτε του να κατεβει” ελεγε στην παρεα μου. Ναι οκ μαλακας. Πρεπει να περασα γαμω παντως.
Flight 666.
Μαλακασα. Επαιζαν οτι υπηρχε στο λαιφ αφτερ ντεθ συν το fear of the dark. Ονειρο. Νορμαλ εγω λιγο αλκοολ. Ολα καλα. Πηγα πισω πίσω πισω κ εκλαιγα στο rime of the ancient mariner μονος μου. Μονο maiden.
Ξυπναω 6 η ωρα απο την μεσημεριανη σιεστα μου. 12 αναπαντητες απο τον φιλο μου που ακουει πανκ κ το 1ο των μεταλλικα. Ξυπνα σηκω έχουμε πρόσκληση. Στενακια στην κηφισια να παμε πιο γρηγορα ξέρει εναν δρομο .αχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχ. πάρκαρα 10 χλμ απο το μερος τις συναυλίας. Η καλύτερη συναυλία που εχω δει ποτε μου. Τι λαος. Αν επιανε φωτια την γαμησαμε. Ευχαριστούμε τον τύπο που αποφασισε να βαλει φακο στα κινητα για την επιστροφη στο αμαξι.
Μπόνους:
Υδρογειος σαλονικα. Αρπαχτη του Νικο με κατι αμπαλους ιταλους. Πηγαμε. Μονο maiden.
Σορρυ για τυχων ανακριβειες. Μονο maiden.