Ειδήσεις από όλο τον κόσμο

Οχι, στις δοκιμες τα εκανε σκατα βασικα. Στη διανομη ειναι αναμενομενο να υπαρχουν προβληματα, δεν ειναι ευκολα διαχειρισιμες οι τεραστιες ποσοτητες που απαιτουνται. Το κακο για την Αστρα ξεκινησε απο το μπαχαλο στις δοκιμες, οπου μπερδεψανε τις δοσεις.

Ενδεικτικο αρθρο: https://www.euronews.com/2020/11/26/astrazeneca-reveals-dosing-mistake-in-coronavirus-vaccine-trials

1 Like
Summary

δεν έχουμε νομίζω τόπικ “φήμες για ειδήσεις από όλο τον κόσμο” οπότε το αφήνω έτσι. Κοίτα να δεις.

1 Like
Summary

Έχουμε όμως τόπικ “φήμες για συναυλίες” που είναι πιο σημαντικό :stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 Like

Κι εδώ αναφορές, μαζί με τις καθυστερήσεις και το πολιτικό κόστος να πάει πίσω (κι άλλο) ο εμβολιασμός του πληθυσμού:

https://www.bloomberg.com/news/articles/2021-03-16/europe-s-virus-campaign-in-turmoil-ahead-of-astra-shot-verdict?srnd=premium-europe

While the move is temporary and precautionary pending the EMA’s assessment, it risks further damaging the public perception of a vaccine already plagued by a flawed trial, production shortfalls and a public spat with officials in Brussels accusing the company of violating its contractual supply obligations.

1 Like
2 Likes

Έτοιμη είναι η Καμάλα !

5 Likes

Εγώ σας τα 'λεγα! :wink:

Πέρα από την πλάκα, πάντως, δεν κατανοώ αυτήν την εμμονή των Προέδρων να ανεβαίνουν τρέχοντας τα σκαλιά για να μπουν στο AFO. Λες και εκείνη την ώρα δίνουν εξετάσεις για το πόσο fit είναι. Ο JB πέφτει την πρώτη φορά και αντί να συνεχίσει την άνοδο πιο προσεκτικά (δεδομένης και της ηλικίας του), επιμένει στο “τρεχαντήρι”, σαν να υπάρχει κάποια συμβατική υποχρέωση του εκάστοτε Προέδρου να “καταπιεί” τα σκαλιά όσο πιο σύντομα γίνεται.

Άμα είσαι ειδικός…

2 Likes

https://www.facebook.com/100000878874474/posts/3855655947806996/?sfnsn=mo

Και στα δικά μας.

5 Likes

Αυτο που κραταω απο το γραφημα περα απο τα θετικα νεα, ειναι οτι ο γαμωσπιτος που το εφτιαξε εβαλε τους 20-39 ολους μαζι, και θα ειμαι σε αυτο το γκρουπ μεχρι τον Αυγουστο, μετα αλλαζω στατιστικη ομαδα :frowning:

Το και στα δικα μας ειρωνικο ηταν? Θα γινει και στην Ελλαδα οπως και παντου. Λιγη υπομονη ακομα.

2 Likes

Οχι, δεν ηταν ειρωνικο. Μακαρι να εμβολιαστουμε να τελειωνουμε με τον κοβιντ, φαινεται εμπρακτα πια οτι ο εμβολιασμος θα μας απαλλαξει.

3 Likes

Έδωσες Πανελλήνιες με δέσμες; Μάλλον όχι.

Με δέσμες έδωσε.

1 Like

Ημουν η τελευταια γενια που εδωσε με Δεσμες.

1 Like

Ο κόσμος θα έχει επανέλθει στην φυσιολογική του ζωή ως το τέλος του 2022 χάρη στα εμβόλια κατά της COVID-19, δήλωσε ο Μπιλ Γκέιτς σε συνέντευξη που παραχώρησε στην πολωνική εφημερίδα Gazeta Wyborcza και το τηλεοπτικό δίκτυο TVN24.

“Ως το τέλος του 2022 θα πρέπει ουσιαστικά να έχουμε επιστρέψει πλήρως στην φυσιολογική ζωή”, υπογράμμισε ο Μπιλ Γκέιτς.

Έριξε το βάρος του στα τσιπάκια, και το καινούριο update στα win το έχει σκίσει το pc.

git gud

2 Likes

:joy: :joy:

2 Likes

Ωπ, τώρα το είδα αυτό. Δεν ισχύει, η Gamestop τώρα σκέφτεται αν θα κάνει placement μετοχών για να επωφεληθεί από όλο αυτό το ράλι (το οποίο βέβαια έχασε αρκετό έδαφος π.χ. η τιμή της μετοχής τώρα είναι στα 181 δολάρια). Ο λόγος που δεν το κάνει είναι πως θα είναι αφορμή για πολλούς να πουλήσουν (για να μη γίνουν dilluted, λόγω περισσότερων μετόχων) και ξέρει πως δεν υπάρχουν αρκετοί αγοραστές σε αυτή την τιμή οπότε θα γίνει ένα μινι κραχ. Μάλλον για αυτούς είναι αρκετά αργά να το γυρίσουν στο online ελέω Amazon και online gaming.

Η AMC που είναι αλυσίδα multiplex cinema το έκανε αυτό που αναφέρεις - αλλά εκεί το ράλι δεν ήταν τόσο εξωφρενικό.

1 Like