karvou
August 5, 2009, 5:49pm
έχει ένα δίκιο. Και οι 2 μπάντες έχουν τραγουδιστή που δεν υπάρχει…
Alucard
August 5, 2009, 5:59pm
ChrisP:
Και για του λογου το αληθες, οριστε:
Quote:
Originally Posted by john_vla
Είναι ωραίο όταν η κουράδα αποχαιρετά το έντερο αλλά μου τη σπάει η όλη διαδικασία του χεσίματος και τα λεπτά στην τουαλέτα…
Απο το τοπικ “ιδρωνετε οταν χεζεστε?”…
Ετρωγα πιτσα γαμω!!!:lol:
ΥΓ2: Είναι τέλεια όταν διάφορα μαλακισμένα σπρώχνουν τους τελευταίους με δύναμη και σπρώχνονται όλοι και σπρώχνομαι εγώ και κολλάω δυνατά μπροστά, πολύ πόρωση! Ααχ μου λείπουν αυτές οι ωραίες στιγμές… Είναι καμιά από Χανιά να τις κάνουμε αυτές τις στιγμές και ακόμα παραπάνω; Αν ναι ας στείλει PM, αν θέλει φωτογραφία να πάει στο τόπικ με τις φωτογραφίες 8)
ΥΓ2: Είναι σπαστικό να είναι μπροστά σου ένα μπάζο ή ένα αρσενικό και να δίνεις μάχη για να αποφύγεις το κόλλημα Ευτυχώς δε συμβαίνει συχνά…
ΥΓ3: Ότι λέω στο ΥΓ1 το λέω σοβαρά. Περιμένω ΠΜς! Και μέτρια να’σαι δεν έχω πρόβλημα, αρκεί να μην είσαι άντρας ή πολύ άσχημη 8)
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα εχω πεθανει…και το ΥΓ1 ειναι γραμμενο ΥΓ2…δεν υπαρχει λεμε.:lol::lol::lol:
Συνέχεια από το αποπάνω. Πάει κάμποσος καιρός, αλλά πραγματικά αξίζει να μνημονευτεί το ποστ της ΝΕΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ στο τόπικ “Δισκάρες που προτείνουμε στους συμφορουμίτες μας” (έχει σημασία) αλλά και η απάντηση-όλα τα λεφτά του Θεριού…
Ti δισκάρα να προτείνω χμ,
Λοιπόν για όσους γουσταρούνε Black Metal
Venom-Black Metal
Τρομερός δίσκος και τα σπάει ίσως ο καλύτερος που έχουν βγάλει
Για τους ροκάδες έχω να προτείνω 2 δίσκους καλούς
1)Led Zeppelin-Led Zeppelin IV
Δσικάρα και τα σπάει έχει μέσα και το stairway to heaven
O καλύτερος δίσκος απο Zeppelin
2)Yes-Tales from Topographic Oceans
Aπίστευτος δίσκος απο μια μπάντα που παίζει progressive rock της δεκαετίας του 70.
Παιδιά βρείτε τον κατεβάστε τον είναι Διαμάντι
Αυτά έχω να προτείνω
Καλή ακρόαση
Όπως έλεγε κι εκείνη η διαφήμιση, κάποια πράγματα είναι ανεκτίμητα :!:
:lol3::lol3::lol3:
O Θεριος συνεχιζει να δινει ρεστα.
κανε εντιτ γινομαι ρεζιλι
γαμωτο τολκι, δεν υπαρχεις:|
:bow2:
τελεις να γινομε φιλοι?:-s
pax
August 20, 2009, 8:24am
καλα δεν ξερω να τα μεταφερω…(κανα κοπυ -παστε ξερω γω?αλλα βαριεμαι να δοκιμασω…)τελος παντων…απο το fnm θεατρο βραχων κτλ…και savealekos :<<ο παττον ειναι ο θεος και ο ανσελμο ο γιος του>>…:lol::lol::lol::lol: ελιωσα πρωι πρωι!!!
ChrisP
August 24, 2009, 3:18am
Εγώ πάντως που είμαι και Ολυμπιακός, σε όλα τα ματς Ολυμπιακός-ΠΑΣ υποστήριξα ΠΑΣ (έχω ντοκουμέντα από σφαλιάρες που έφαγα όταν πανηγύρισα το γκολ στο Κύπελο, ενώ ήμουν σε πέταλο με Ολυμπιακούς, όπως και είχα σηκωθεί και μπινελίκωνα στη Ριζούπολη όταν δε δόθηκε το πέναλτυ στο χέρι του Άντζα).
Δυστυχώς ο ΠΑΣ κινείται σε διαφορετικούς στόχους με Ολυμπιακό που κάνει πρωταθλητισμό εδώ και δεκαετίες και έτσι είναι και ανούσιο να λες “πρώτη” και “δεύτερη” ομάδα. Αν πάρει ποτέ πρωτάθλημα ο ΠΑΣ (όπως κάποτε η ΑΕΛ, για να μη το ξεχνάμε…) θα κατουρηθώ από τη χαρά μου και όταν οι 2 ομάδες θα συγκρούονται στους στόχους τους, τότε θα φανεί ποια ομάδα είναι πρώτη και ποια δεύτερη στον καθένα Ως τότε, εγώ δε θα χαλιέμαι να το παίρνει ο Ολυμπιακός
Για όποιον δε το έχει πάρει χαμπάρι, ο ΠΑΣ είναι η μόνη ομάδα της Ελλάδος που τιμωρήθηκε για χρέη και στην οποία εφαρμόστηκαν επιτέλους οι $#@#@ νόμοι μας, έστω και για τόσο μικρά χρέη. Ούτε Ολυμπιακός, ούτε ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Αρης, ΑΕΛ, ΠΑΟ, κλπ. Από τις λίγες ομάδες με άσπρο κούτελο και πολύ χαίρομαι που έφυγε και ο Κούγιας, που δε ταίριαζε με τους Γιαννιώτες (αλήθεια, πόσες φορές πέρσι φέραμε σε εκτός έδρας “διπλό ημίχρονο, άσσο τελικό” που πλήρωνε καλά στο στοίχημα, αλλά μας στοίχισε την άνοδο;)
Άντε να δούμε φέτος τι και πως. Θέλω να πιστεύω πως φέτος θα μείνουμε στην κατηγορία. Για κάποιο λόγο που δεν έχω καταλάβει ακόμα, τρέφω πολλές ελπίδες για Ελευθερόπουλο. Νομίζω πως θα κάνει και μεγάλο πρωτάθλημα. Τσιρίλο κρίμα που μας τον πήρε ο ΠΑΟΚ.
ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!
κρίμα να χαθει.
περαν του οτι οι GNR ειναι ενα τσιρκο αρχιποζεραδων και τσαρλατανων κωλοπαιδων που μπροστα τους οι “ποζεραδες” Aviator, Signal, Giant κλπ ηταν υπερθεϊκα και αδικημενα γκρουπ, απο πού κ ως πού κρινει κανεις τους θεους RIOT αποτ ο εξωφυλλο? καλυτερα Marvel comics παρα το καρτουν που λεγεται Axl Rose και ο αλλος ο μπαγλαμας με το καπελο , το τσιγαρο και την μαγκια κλανια στην κιθαρα. Kane Roberts ρε γιδι!
edit:
το “KANE ROBERTS” ειναι κιθαριστας που την ιδια εποχη που εκαναν τα τσιρκα τους οι GNR , ο Kane εδινε ρεστα στην αρχη σαν κιθαριστας του Alice και μετα με δυο υπεροχα σολο αλμπουμ, ασε που εχει γραψει και ολο το Trash αλλα για contractual reasons δεν γραφτηκε το ονομα του παρα μονο στο Bed of nails που επαιξε και το guest lead στις κιθαρες.
το “ρε γιδι” απευθυνεται στον slash υποτιμητικα
το “!” ειναι θαυμαστικο, υποδηλωνει ενταση στην χροια της φωνης και παθος απεχθειας προς τον slash που βγαζει πολυ γελιο με το σολο του πανω στο πιανο (november rain)
ανεκτίμητο! :lol::lol::lol:
manos87
August 24, 2009, 5:00pm
Kane Roberts na deis kalo.
και όχι μόνο!
Από το ποστ 813 και για 3-4 σελίδες έχουμε ΑΓΝΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ!
http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=5591&page=102
πολυ εξυπνη ατακα απο τον νομιστερακι…
:lol3::lol3: ΣΒΗΝΩ!!! :lol3::lol3:
sofi-k
August 30, 2009, 3:56am
Αποπανε, εχεις ανετα 300 ποστ στο θεμα εκεινο που μεταφερονται ανετα δωθε ε
χαχαχαχαχαχαχα
πιτσιλιστισ